• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Malinová marmeláda

Malinová marmeláda

Podobné ingredience

  • Borůvková marmeláda
  • Broskvová marmeláda
  • DIA marmeláda
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

10 minut
Čokoládové vločky naložené přes noc

Čokoládové vločky naložené přes noc

Vidličkou si na prkénku rozmačkejte zralé banány. V malé misce smíchejte ovesné vločky, kokosové mléko, raw kakao, vanilku, hrst nahrubo nasekaných... více o Čokoládové vločky naložené přes noc

55 minut
Marshmallows sendviče

Marshmallows sendviče

Troubu zapněte na 160 °C. Jeden bílek dejte bokem. Máslo vyšlehejte s oběma druhy cukru do pěny. Všlehejte oba žloutky a bílek. Do hmoty vmiste... více o Marshmallows sendviče

90 minut
Valentýnská srdíčka

Valentýnská srdíčka

1) Předehřejeme troubu na 160°C. Nakrájíme Heru na malé kousky. Do velké mísy přesejeme mouku, přidáme cukr, špetku soli, žloutek a kousky Hery. Těsto... více o Valentýnská srdíčka

Trvanlivý závin

Trvanlivý závin

Do mouky smíchané s polovinou prášku do pečiva přidáme rozemleté nebo drobně nasekané vepřové škvarky, směs zaděláme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali... více o Trvanlivý závin

Kočičí oči II.

Kočičí oči II.

**Základní těsto: **třít žloutky, máslo a cukr a pak přidat mouku. Vyválet a vykrajovat malá kolečka, klást na plech a na každé kolečko dát trochu... více o Kočičí oči II.

Andělská očka

Andělská očka

Smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr, nastrouhanou pomerančovou kůru a sůl. Nakonec přidáme žloutky a na vločky nakrájené máslo. Vše zpracujeme na... více o Andělská očka

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

Poslední sledované recepty

92
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
37
Koláč s bazalkovým krémem a jahodami
Koláč s bazalkovým…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Krémová polévka s…
20
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ostružiny s mandlovou…

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Ex Stropnického Daniel Krejčík: Dojemné loučení a vzkaz

Ex Stropnického Daniel Krejčík: Dojemné loučení a vzkaz

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Nedávno navštívené recepty:

Kapustové závitky Pomazánka z krabích tyčinek III. Kakaovník
Zapečený lilek s parmezánem Závitky v rýžovém papíru Kuře na cibuli v římském hrnci
Kapr pro paní Jarčuškovou Kuřecí řízečky - marinované Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Bezmasé těstoviny - výborné Ostrá barbecue marináda BBQ Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Další doporučené ingredience:

Mák mletý Makaróny Maková náplň Makovník (směs Vitna) Makrela
Makrely v tomatě s chilli paprikou Malaga Malé cibulky Malé škeble Malibu
Malinová šťáva Malinová tresť Malinový džem Malinový pudink Maliny
Malkao Malý celer Malý tuřín Mandarinková kůra Mandarinková šťáva
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Malinová marmeláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact