• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr

Cukr

Podobné ingredience

  • Arašídy v cukru
  • Bílý kandovaný cukr
  • Cukr krupice
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Tatarka II.

Tatarka II.

Vše smícháme, necháme uležet a podáváme. Pro odlehčení je možné přidat bílý jogurt a jakékoliv zelené bylinky.... více o Tatarka II.

25 minut
Studená vaječná omáčka

Studená vaječná omáčka

Do osoleného žloutku z jednoho vejce přikapáváme za stálého mícháni olej tak dlouho, až vznikne hustá majonéza. Druhé vejce uvaříme natvrdo, oloupeme... více o Studená vaječná omáčka

10 minut
Studená křenová omáčka

Studená křenová omáčka

Do osoleného žloutku přikapáváme za stálého míchání olej tak dlouho, až vznikne hustá majonéza. Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle a... více o Studená křenová omáčka

10 minut
Studená italská omáčka

Studená italská omáčka

Žloutek osolíme a za stálého míchání přikapáváme olej, až vznikne hustá majonéza. Citrónovou kůru, zelenou papriku, petrželovou nať, sardel, okurku a... více o Studená italská omáčka

45 minut
Chlupaté houbové knedle se zelím

Chlupaté houbové knedle se zelím

Brambory nastrouháme, přidáme vejce, mouku, namočené houby, krupici, majoránku, osolíme. Zamícháme těsto lžící a vykrajujeme na půl lžíce knedlíčky a... více o Chlupaté houbové knedle se zelím

Veka z bramborového těsta

Veka z bramborového těsta

Z tohoto množství upečeme dvě veky (10 porcí). Z vlažného mléka, cukru, droždí a lžíce mouky uděláme hustší těstíčko (kvásek) a necháme je na teplém... více o Veka z bramborového těsta

Bramborová pizza III.

Bramborová pizza III.

Do 500g mouky přidáme kvásek z 25g droždí, po lžičce cukru, soli, vlažné vody a z trochy mouky. Vypracujeme těsto, které necháme asi 2 hodiny kynout.... více o Bramborová pizza III.

aspik - základní recept

aspik - základní recept

Aspik: Sůl rozpustíme ve vodě, přidáme koření, nakrájenou cibuli, cukr, ocet a vše povaříme. Roztok vychladíme asi na 60°C a rozpustíme v něm želatinu... více o aspik - základní recept

Koprovka

Koprovka

V troše mléka rozšleháme mouku a vmícháme do části vroucího vývaru se zbylým mlékem. Vaříme s přidáním cukru, octa, případně soli. Podle potřeby... více o Koprovka

Omáčka k masům - Salsa verde

Omáčka k masům - Salsa verde

Vařené žloutky třeme za postupného přidávání oleje. Když nabudou, přidáme drobně rozsekaný bílek, ochutíme octem, solí, špetkou cukru a pepřem.... více o Omáčka k masům - Salsa verde

bublanina s višněmi

bublanina s višněmi

Rostlinný tuk třeme s cukrem do pěny, postupně vmícháme žloutky. Přidáme mouku s práškem do pečiva a tuhý sníh. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané... více o bublanina s višněmi

bramborové palačinky II.

bramborové palačinky II.

V mléce rozšleháme nastrouhané studené brambory, přidáme žloutky, sůl, cukr a podle potřeby hrubou mouku. Těsto dobře rozšleháme a necháme chvilku... více o bramborové palačinky II.

kynutý jablkový koláč

kynutý jablkový koláč

Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme asi 4 lžíce mouky, špetku cukru a necháme na teplém místě. Mouku smícháme s cukrem a solí. Přidáme vejce,... více o kynutý jablkový koláč

Tajemství plného mrazáku

Tajemství plného mrazáku

Veškeré ingredience najednou namixujeme a dobře našleháme. Dáme zamrazit.... více o Tajemství plného mrazáku

Naložený kozí sýr

Naložený kozí sýr

4 sklenice (po 350 ml) na sklenici asi 640 kcal, 35 g bílkovin, 37 g tuků, 36 g sacharidů 1. Kozí sýr nakrájíme na hranolky. Lahůdkovou cibulku... více o Naložený kozí sýr

Smažená jablka

Smažená jablka

Do mísy vlijeme mléko, olej, přidáme polohrubou mouku, vejce, sůl, cukr, malé množství citronové kůry. Vše společně zamícháme. Oloupaná, jadřinců... více o Smažená jablka

bezinková limonáda III.

bezinková limonáda III.

Vodu svaříme s cukrem, necháme vychladnout a nalejeme do velké sklenice od okurek. Dobře omyjeme citron, nakrájíme jej na kolečka i s kůrou a přidáme... více o bezinková limonáda III.

ovocné knedlíky tvarohové

ovocné knedlíky tvarohové

Změklé máslo utřeme s vejci a cukrem, vmícháme tvaroh a mouku smíchanou s práškem do pečiva a špetkou soli. Přidáme mléko a vypracujeme vláčné,... více o ovocné knedlíky tvarohové

ořechová bábovka V.

ořechová bábovka V.

Žloutky oddělíme od bílků. Z bílků ušleháme tuhý sníh, žloutky za postupného přidávání cukru a vanilkového cukru utřeme do pěny. Do ní po částech... více o ořechová bábovka V.

koláč s tvarohem

koláč s tvarohem

Změklé máslo utřeme v míse s cukrem a jedním žloutkem. Potom postupně přidáváme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva, zředíme mlékem a... více o koláč s tvarohem

45 minut
Svíčková omáčka

Svíčková omáčka

Cibulku nakrájíš na kostičky, osmahneš, přidáš zeleninu rovněž nakrájenou, koření a sůl, můžeš i trochu cukru. Osmahneš a podliješ horkou vodou, dusíš... více o Svíčková omáčka

boží milost

boží milost

Na vále vypracujeme těsto z mouky, soli, másla, cukru, žloutků, vína a smetany. Necháme ho asi půl hodiny odpočinout. Potom je na pomoučeném válu... více o boží milost

Domácí pletýnky, rohlíky, žemle

Domácí pletýnky, rohlíky, žemle

Mouku prosijeme do mísy, utvoříme důlek, vložíme rozdrcené droždí, posypeme cukrem, zalijeme malým množstvím vlažného mléka a lžičkou promícháme s... více o Domácí pletýnky, rohlíky, žemle

fazolová vydatná

fazolová vydatná

Na tuk dáme opéct kousky slaniny, cibuli a česnek. Přidáme červené fazole a fazolky v rajčatové šťávě. Přes sítko prolisujeme fazole bílé - zahustí a... více o fazolová vydatná

Dobré preclíky

Dobré preclíky

Připravíme si kvásek, nalijeme ho do připravené mouky, másla, cukru a soli. Těsto musí být hustší. Z vykynutého tvoříme tenké preclíky, potřeme je... více o Dobré preclíky

Lepenice II.

Lepenice II.

Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme do měkka v osolené vodě a ochucené kmínem. Kysané zelí vymačkáme, nakrájíme na malé kousky a... více o Lepenice II.

Velikonoční dort s marcipánovými  zajíčky

Velikonoční dort s marcipánovými …

Utřeme máslo, cukr, sůl, citronovu kůru a vejce a přidáme prosátou mouku promíchanou s kypřícím práškem. Troubu předehřejeme na 200 °C, Těstem... více o Velikonoční dort s marcipánovými zajíčky

Rychlý ovocný koláč I.

Rychlý ovocný koláč I.

Do prosáte mouky zamícháme prášek do pečiva,přidáme cukr,rozehřátý tuk,vlažné mléko a vejce.Promícháme a vylijeme na plech(vymazaný tukem a vysypaný... více o Rychlý ovocný koláč I.

Bublanina V.

Bublanina V.

Mlékem zaděláme vsechny suroviny v lité těsto. Těsto vlijeme do vymastěného a moukou vysypaného pekáče, posypeme třesněmi nebo jiným ovocem obaleným... více o Bublanina V.

Kuře Soptík

Kuře Soptík

Vše smícháme. Kuře naložíme na noc do této směsi a druhý den jej upečeme v troubě.... více o Kuře Soptík

Banány v karamelu II.

Banány v karamelu II.

Nasypeme cukr do hrnce a necháme zkaramelizovat. Přidáme banány a promícháme. Můžeme podávat.... více o Banány v karamelu II.

Tvarohová štola s rozinkami II.

Tvarohová štola s rozinkami II.

V míse promícháme mouku s p.d.p., cukem, vanil.cukrem, solí a kořením, přidáme vlahé rozehřáté máslo, vejce a tvaroh a vypracujeme na hladké těsto.... více o Tvarohová štola s rozinkami II.

ŠUHAJDY II.

ŠUHAJDY II.

Cukr v hrnci rozpustíme na karamel zlatavého zbarvení a vmícháme nevyšlehanou šlehačku. Za stálého míchání necháme provařit, dokud se hmoty nespojí.... více o ŠUHAJDY II.

Rychlé rohlíčky/bez kynutí/

Rychlé rohlíčky/bez kynutí/

Vypracujeme šlehačem ihned těsto, rozdělíme na 8 částí.Každou část vyválíme na kruh, radýlkem rozdělíme na 8 dílků.Plníme od širší části ku špičce... více o Rychlé rohlíčky/bez kynutí/

Ořechové řezy VIII.

Ořechové řezy VIII.

Čokoládu na vaření nahřejeme, přidáme moučkový cukr, žloutky, vmícháme tuhý sníh a strouhanku s práškem do pečiva - upečeme. Po upečení rozkrojíme na... více o Ořechové řezy VIII.

Jemné sušenky

Jemné sušenky

Vše smícháme a vykrájíme z vyváleného těsta. dáme péci až na povrchu zrůžoví podáváme posypané cukrem.(moučka)... více o Jemné sušenky

IRSKÁ KÁVA

IRSKÁ KÁVA

NORMÁLNÍ KÁVA PŘÍPRAVA S ŠLEHAČKOU A WHISKEI... více o IRSKÁ KÁVA

60 minut
Jablková buchta III.

Jablková buchta III.

Jablíčka nastrouháme na jemném struhadle, všechno dohromady smícháme a dáme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme pomalu v předem vyhřáté troubě.... více o Jablková buchta III.

75 minut
Hraběnčin koláč II.

Hraběnčin koláč II.

Cukr utřeme se žloutky, cukrem ,máslem a nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva. Vše promícháme a rozdělíme na dva díly. Jablíčka oloupeme a... více o Hraběnčin koláč II.

45 minut
Vdolečky II.

Vdolečky II.

Troubu předehřejeme na 240 stupňů, v míse smícháme mouku s kypřícím práškem a solí. Postupně zpracujeme změklé máslo, cukr, mléko a vejce. Rychle... více o Vdolečky II.

Ořechová kolečka

Ořechová kolečka

Všechny ingredience na vále smícháme a vytvoříme těsto, které dáme do ledničky odpočinout, po uležení z něho vyválíme 0,5cm plát a vykrajujeme různé... více o Ořechová kolečka

40 minut
Linecké cukroví IV.

Linecké cukroví IV.

Na vál si dáme mouku a přidáme nakrájené změklé máslo. Potom přidáme cukr a smícháme s moukou a máslem. Nakonec dáme žloutek a kůru a vše řádně... více o Linecké cukroví IV.

45 minut
Skopové maso kung-pao

Skopové maso kung-pao

Maso pokrájíme na plátky silné asi 1 cm a každý plátek naklepeme tak, aby byl co nejtenčí a potom ho ostrým nožem nakrájíme na nudličky. Plátky masa... více o Skopové maso kung-pao

Dezert Aljaška

Dezert Aljaška

Doprostřed placky vložíme ještě zmražený polárkový dort. Z bílků ušleháme sníh a vmícháme do něj cukr (podle chuti). V mikrovlnné troubě ohřejeme na... více o Dezert Aljaška

Vepřové plátky ve fazolové omáčce

Vepřové plátky ve fazolové omáčce

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném rostlinném oleji. Mezitím nakrájíme cibulku a necháme ji na olivovém... více o Vepřové plátky ve fazolové omáčce

120 minut
Boršč III.

Boršč III.

Jde poměrně o dost pracné jídlo, ale má tu výhodu, že pokud něco zbyde, je chutné i druhý den (rozpočet je pro 6 osob). Používá se nejen jako polévka,... více o Boršč III.

45 minut
Pracny IV.

Pracny IV.

Oříšky umeleme, hřebíčky také umeleme nebo utlučeme v hmoždíři. Citronovou kůru nastrouháme (pozor na chemicky ošetřené citrony) nebo použijeme... více o Pracny IV.

60 minut
Bramborový salát s majonézou

Bramborový salát s majonézou

Očistíme a omyjeme brambory i zeleninu a uvaříme je každé zvlášť doměkka. Vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme hrášek a ostatní... více o Bramborový salát s majonézou

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

Smícháme jogurt, mouku,cukr, vejce, prášek do pečiva, pečlivě zamícháme. Uděláme si posypku a necháme odkapat ovoce. Do vymazaného pekáčku vysypaného... více o Jogurtová buchta II.

Jahodové řezy

Jahodové řezy

**Piškotový korpus:** žloutky s polovinou cukru a s vanilkovým cukrem utřeme do husté pěny. Bílky s vodou lehce ušleháme, postupně přisypáváme druhou... více o Jahodové řezy

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • ...
  • 96
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

Poslední sledované recepty

34
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Citronový koláč dle…
21
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
14
Dušené zelí - zadělávané
Dušené zelí - zadělávané
14
Míša řezy
Míša řezy
13
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Nedávno navštívené recepty:

Marinované buřty Polévka z růžičkové kapusty Šlehačkový beránek
Dort od lenocha Tvarohovo-čokoládová bábovka Rabínův šoulet
Zapečené kuře se zelím Špagety se slaninou a smetanovou omáčkou Bramboráky se slaninou
Brokolice na mozeček po našem Vepřové se zelím v minutkové verzi Pikantní marináda na maso

Další doporučené ingredience:

Crackers Cream cheese Creme de Menthe Créme épaisse Créme fraiche
Crispy rice Croissant Cukerin Cuketa Cuketové květy
Cukr krupice Cukr krystal Cukr na obalování Cukr na posypání Cukrářská rýže
Cukrářská želatina Cukrářské piškoty Cukrářské zdobení Cukrářský tuk Cukrová řepa
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cukr
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact