• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cibule

Cibule

Podobné ingredience

  • Červená cibule
  • Sušená cibule
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Omytý a očištěný špenát dusíme doměkka. Vyjmeme a necháme okapat. Cibuli nakrájenou na kostičky necháme na másle zesklovatět. Přidáme špenát, osolíme,... více o Florentský telecí řízek

Chobotnice po athénsku

Chobotnice po athénsku

Chobotnice opečeme na polovině oleje, podlijeme vínem a dusíme asi 1/2 hodiny doměkka. Rajčata spaříme sloupneme slupky, zbavíme je jádřinců a... více o Chobotnice po athénsku

Ledová bramborová polévka

Ledová bramborová polévka

Brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na kostky. Cibuli posekáme a spolu s brambory osmahneme na lžíci másla. Přilijeme vývar a vaříme asi půl hodiny... více o Ledová bramborová polévka

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do kameninové nádoby. Přidáme víno, bobkový list, česnek a několik zrnek pepře. Maso... více o Hovězí na červeném víně

Játra s cibulkou

Játra s cibulkou

Cibuli nakrájenou na kolečka osmažíme dorůžova na dvou lžících oleje. Plátky jater omyjeme a obalíme v mouce. Na zbylém oleji plátky jater 2-3 minuty... více o Játra s cibulkou

Pikantní fazolová pochoutka

Pikantní fazolová pochoutka

Salát očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme ji na kostičky. Fazole a kukuřici propláchneme vodou a... více o Pikantní fazolová pochoutka

Zapečená zelenina

Zapečená zelenina

Brambory ve slupce uvaříme do poloměkka v osolené vodě se lžící oleje, snítkou rozmarýnu a stroužkem česneku. Na dvou lžících oleje necháme... více o Zapečená zelenina

Vepřová plec na pivu

Vepřová plec na pivu

Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji osmahneme dorůžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme kmín,... více o Vepřová plec na pivu

Srbská fazolová polévka

Srbská fazolová polévka

Do chladného vývaru vložíme opláchnuté fazole a necháme je přes noc nabobtnat. Na polovině dávky oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme ji... více o Srbská fazolová polévka

Kapr po lipensku

Kapr po lipensku

Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno posekanou cibuli, zalijeme ji vínem a vývarem, přidáme kečup, sůl a rozšleháme. Do této směsi vložíme opláchnuté... více o Kapr po lipensku

30 minut
Fazolová polévka

Fazolová polévka

Fazole propláchneme a na 6 hodin namočíme do vody. V téže vodě je pak uvaříme doměkka spolu s mrkví a cibulí vcelku. Ze sádla a mouky upražíme růžovou... více o Fazolová polévka

25 minut
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Kedlubny oloupeme a rozpůlíme. Jednu nastrouháme nahrubo a druhou nakrájíme na malé kousky. Na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou... více o Kedlubnová polévka

Mexická omáčka

Mexická omáčka

Zeleninu omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek na větší kostičky. Nakrájenou zeleninu rozmixujeme, dochutíme solí, pepřem a cukrem.... více o Mexická omáčka

Jahelná polévka

Jahelná polévka

Jáhly propláchneme vlažnou vodou a necháme okapat. Na rozpáleném oleji necháme zeskovatět na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme jáhly a osmahneme je.... více o Jahelná polévka

Zeleninové placičky

Zeleninové placičky

Cibuli nakrájíme na nudličky, omytou a očištěnou zeleninu na tenké plátky. Oloupané, omyté brambory nastrouháme, osolíme a opepříme. Zeleninu podusíme... více o Zeleninové placičky

Svěží zeleninový salát

Svěží zeleninový salát

Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka, lusky omyjeme a nakrájíme na nudličky. Očistíme rajčata, cibule a cukety. Cibuli oloupeme. Cukety nakrájíme na... více o Svěží zeleninový salát

Palermská minestra

Palermská minestra

V osolené vodě s kořením uvaříme kuře. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a česnek, kromě sýra přidáme všechny ingredience, zalijeme vývarem a... více o Palermská minestra

60 minut
Desetiminutová polévka

Desetiminutová polévka

Do hrnce vložíme nakrájenou slaninu a necháme ji rozpustit. Pak přidáme drobně nakrájenou cibuli a na křenovém struhadle nastrouhanou zeleninu. Krátce... více o Desetiminutová polévka

Hovězí v sójové omáčce

Hovězí v sójové omáčce

Maso nakrájené na nudličky zalijeme sójovou omáčkou a vínem a necháme asi hodinu marinovat. Opepříme a přidáme glutasol. V pánvi na oleji osmahneme... více o Hovězí v sójové omáčce

Azu po tatarsku

Azu po tatarsku

Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme. Lehce podlijeme vodou nebo... více o Azu po tatarsku

Guláš z trojího masa

Guláš z trojího masa

Na kostičky pokrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli restujeme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme... více o Guláš z trojího masa

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájené houby, rajčata, papriky a kostku masoxu. Za častého míchání dusíme pod... více o Houbová směs na topinky

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí guláš se zeleninou

Maso opláchneme nakrájíme kostky, osolíme a poprášíme moukou. Na kostičky nakrájené cibule osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme maso, podlijeme... více o Hovězí guláš se zeleninou

Beef Stew

Beef Stew

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme a mrkev nakrájíme na kolečka, celer na proužky, cibuli najemno posekáme a brambory nakrájíme na... více o Beef Stew

Polévka starých Apačů

Polévka starých Apačů

Maso dáme do studené vody a uvaříme doměkka. Vývar přecedíme, vrátíme na oheň, přidáme fazolové lusky, squash, cibuli, česnek, chilli papričku a... více o Polévka starých Apačů

Kuře s paprikou a olivami

Kuře s paprikou a olivami

Omyté papriky opečeme 15 minut v troubě předehřáté na 190 °C. Necháme vychladnout, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Cibuli a česnek... více o Kuře s paprikou a olivami

Klasická hovězí roláda

Klasická hovězí roláda

Plátky masa pomažeme po obou stranách hořčicí. Na takto připravené maso klademe vždy plátek bůčku, kolečko cibule, okurku, osolíme a opepříme. Maso... více o Klasická hovězí roláda

Katalánská polévka

Katalánská polévka

Omyté maso nakrájíme na stejně velké kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Brambory a mrkev také nakrájíme na kostičky,... více o Katalánská polévka

Smažené masové kuličky

Smažené masové kuličky

Cibuli nakrájíme na kostičky. Všechny přísady (mimo oleje) vmícháme do masa, osolíme a zahustíme moukou. Vše důkladně promícháme a tvoříme větší... více o Smažené masové kuličky

Vývar s mrkví a petrželkou

Vývar s mrkví a petrželkou

Kosti dobře opláchneme a osušíme. Cibuli a česnek oloupeme a nahrubo posekáme. Celer, petržel a jednu mrkev očistíme a nakrájíme na špalíky. Na... více o Vývar s mrkví a petrželkou

Kaftedakia

Kaftedakia

Maso, nasekanou cibuli, utřený česnek, máslo, pepř, dobromysl, mátu, vejce, veku namočenou ve víně a mouku dobře promícháme a osolíme. Ze směsi... více o Kaftedakia

Italská omáčka

Italská omáčka

Omytou a očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kostičky. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme mrkev, celer a za stálého míchání... více o Italská omáčka

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Omyté maso nakrájíme na 24 kostek. Posekaný česnek smícháme s olejem, citronovou šťávou a kari kořením. Přidáme kostky masa a necháme asi hodinu... více o Kuřecí zeleninový špíz

Luštěninový vývar

Luštěninový vývar

Do vývaru dáme vařit nakrájený brambor a cibuli. Osolíme. Do vařící polévky za stálého míchání pomalu sypeme mouku. Krátce povaříme, přidáme olej a... více o Luštěninový vývar

Zelná polévka s klobásou

Zelná polévka s klobásou

Uzený bůček uvaříme doměkka. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme část mouky, osmahneme, vmícháme papriku, několik lžic vývaru,... více o Zelná polévka s klobásou

Rizoto s opečenými játry

Rizoto s opečenými játry

Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme propláchnutou a okapanou rýži a krátce opražíme. Promícháme ji, osolíme... více o Rizoto s opečenými játry

Houby nakyselo

Houby nakyselo

Houby očistíme, nakrájíme a osolíme. Pod pokličkou je necháme dusit ve vlastní šťávě, až tekutina vysmahne. Potom přidáme na kostičky nakrájenou... více o Houby nakyselo

Kotlety na rajčatech

Kotlety na rajčatech

Cibuli nakrájenou na nudličky rozestřeme na olejem vymazaný pekáč. Rajčata spaříme vařící vodou, nakrájíme na plátky a rozložíme na cibuli. Kotlety... více o Kotlety na rajčatech

Paprikové vepřenky

Paprikové vepřenky

Maso opláchneme, nakrájíme na kousky a umeleme spolu s v mléce namočenou a vymačkanou žemlí. Směs smícháme s vejcem, solí, pepřem a paprikou. Z hmoty... více o Paprikové vepřenky

Niceský salát

Niceský salát

Z tuňáka slijeme šťávu a rybu rozdrobíme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka. Rajčata rozkrájíme na osminky. Fazolové lusky... více o Niceský salát

Zapékaný jazyk

Zapékaný jazyk

Brambory uvaříme a nakrájíme je na plátky. Kouskem másla vymastíme zapékací misku, na zbylém másle usmažíme najemno nasekanou cibulku, strouhanku a... více o Zapékaný jazyk

Karbanátky z lososa

Karbanátky z lososa

Kostičky chleba namočíme ve víně. Maso z lososa omyjeme, osušíme, vykostíme a najemno posekáme. Promícháme s cibulí, chlebem, posekanými bylinkami,... více o Karbanátky z lososa

Čočkové lívanečky

Čočkové lívanečky

Na másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli. Zalijeme vývarem, přidáme kari a čočku, kterou uvaříme doměkka. Měkkou čočku propasírujeme, přidáme... více o Čočkové lívanečky

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Brambory uvařit ve slupce, oloupat na nakrájet na plátky. Cibuli nakrájet nadrobno, nechat zesklovatět na lžíci oleje, přidat maso a opékat asi 5 min.... více o Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Székelský guláš

Székelský guláš

Maso nakrájíme na kostky a mírně osolíme. Na polovině oleje osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme oba druhy papriky. Poté přidáme... více o Székelský guláš

Saté

Saté

Maso nakrájíme na kostky a smícháme s cibulí, česnekem, kořením, olejem a necháme hodinu v chladnu odležet. Poté osolíme, opepříme, přidáme arašídy a... více o Saté

Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí

Oloupané a očištěné kedlubny nastrouháme na hrubém struhadle. Na kostičky nakrájenou cibuli orestujeme na oleji přidáme kedlubny, mírně podlijeme... více o Kedlubnové zelí

Králík na sójové omáčce

Králík na sójové omáčce

Vše smícháme a nalijeme na naporcovaného králíka a necháme 24 hodin uležet. Podlijeme trochou vody a pečeme přikryté v troubě nebo na pánvi.<BR... více o Králík na sójové omáčce

Těstovinový salát se žampiony

Těstovinový salát se žampiony

Těstoviny uvařit v osolené vodě, propláchnout studenou vodou a promíchat s olejem. Pokrájené žampiony osolit, podusit a nechat vychladnout. Ostatní... více o Těstovinový salát se žampiony

Tibetská vegetariánská pečeně

Tibetská vegetariánská pečeně

Troubu předehřejeme na 190 °C. Na pekáči rozpálíme olej a 2-3 minuty restujeme pohanku. Přidáme cibuli a houby a restujeme ještě několik minut.... více o Tibetská vegetariánská pečeně

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • ...
  • 186
  • Další stránka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Poslední sledované recepty

141
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
99
Guláš připravený v troubě
Guláš připravený v troubě
87
Okurkový gin fizz
Okurkový gin fizz
78
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čočka s bylinkami a…
54
Třešňovo-makový závin
Třešňovo-makový závin

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Óda na radost: 50 nejkrásnějších podzimních šatů pro S i XXL postavy

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Manželka Bruce Willise po jeho vystěhování: Péči o něj už nezvládala!

Manželka Bruce Willise po jeho vystěhování: Péči o něj už nezvládala!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Nedávno navštívené recepty:

Vrstvený salát Marmeláda z jahod, rebarbory a malin Posvícenské koláče z r. 1900
Plněné žampióny speciál Fazolové lusky s rajčaty Pomazánka křenová a česneková
Pangasius zapečený se sýrem Marináda na kuře Sýrová pomazánka s česnekem III.
Těstoviny s vejci, parmezanem a cherry rajčátky Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou Palačinky nejrychllější nejchutnejší varijanta!

Další doporučené ingredience:

Celozrnné pečivo Celozrnné sušenky Celozrnné těstoviny Celozrnný chléb Celozrnný kuskus
Celozrnný trojhránek Celožitná tlučová mouka Ceres Ceres soft Ciabatta
Cibulka Cibulová nať Cibulová polévka - v sáčku Cibulová sůl Cibulový pudr
Cider Cider venegal Cigáro Cihla Cikánská omáčka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Cibule
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact