• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Časopis F.O.O.D.
  • Časopis F.O.O.D.

Časopis F.O.O.D.

  • carramba66
    carramba66 | 23. 5. 2017 10:59

    Poslední FOOD se opravdu povedl.

  • VlaislavaP | 20. 5. 2015 20:53

    Právě zkouším kávové řezy ze strany 91, ale zatím se to ani trochu nepodobá tomu, co je na obrázku, čokoládové ganache je jako čokoládové mléko, takže se mi to moc nechce lít na korpus a pěna z bílé čokolády není bílá, protože když se v ní rozpustí kafe, je lehce karamalová:-( Tak by mě zajímalo, kde jsem udělala chybu.

  • VlaislavaP | 20. 5. 2015 20:51

    Právě zkouším kávové řezy ze strany 91 z nového čísla, ale zatím se to ani trochu nepodobá tomu, co je na obrázku, čokoládové ganache je jako čokoládové mléko, takže se mi to moc nechce lít na korpus a pěna z bílé čokolády není bílá, protože když se v ní rozpustí kafe, je lehce karamalová:-( Tak by mě zajímalo, kde jsem udělala chybu.

  • Ivana Praha | 11. 10. 2014 21:30

    Mohla bych laskave poprosit kuchare casopisa FOOD jestli by mohli rict nazor co si mysle o chuti kolace a dorty z Balkanu,na priklad Baklava? Vas nazor potrebuji pro moj studentski projekt s cilem zajistit objektivni nazor o tento velice specifickim kolace. Libovolni dotaznik najdete zde a prosim pro vas laskavi nazor: http://www.survio.com/survey/d/Y7T3Z5Q5F4P7T9R1Q Dekuju pekne Ivana

  • Ivana Praha | 11. 10. 2014 21:30

    Mohla bych laskave poprosit kuchare casopisa FOOD jestli by mohli rict nazor co si mysle o chuti kolace a dorty z Balkanu,na priklad Baklava? Vas nazor potrebuji pro moj studentski projekt s cilem zajistit objektivni nazor o tento velice specifickim kolace. Libovolni dotaznik najdete zde a prosim pro vas laskavi nazor: http://www.survio.com/survey/d/Y7T3Z5Q5F4P7T9R1Q Dekuju pekne Ivana

  • NikiNikol
    NikiNikol | 1. 2. 2013 20:55

    To by mohla byt super knižka <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-) ;-)

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

Poslední sledované recepty

91
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
36
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
33
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou
Zapečené těstoviny s…
33
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
21
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…

Zajímavé články

Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Syn Myslivcové Derian slavil 2. narozeniny: Opulentní mejdan na zámku! Ex koupil velký dárek

Syn Myslivcové Derian slavil 2. narozeniny: Opulentní mejdan na zámku! Ex koupil velký dárek

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Časopis F.O.O.D.
  • Časopis F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact