Velká jarní soutěž

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. Klára K.   11.04.2011 | 16:21 | reagovat | závadný
    Dala som aj recepty z Řecka aj tam je" nenalezen žáden recept
  2. Simča S.   11.04.2011 | 21:02 | reagovat | závadný
    Klárko, na hledání je třeba dávat spíše kořen slova - když píšeš do toho oranžově olemovaného pole, co je nad ním napsáno "vyhledat recept", tak ti to bude hledat recept, kde je to, co jsi napsala uvedeno v názvu. A žádné jídlo nemá v názvu celé sousloví "řecepty z Řecka" nebo "Řecké recepty". Takže zadej kořen slova "ŘECK" a najde ti to vše, co má v názvu slovo "řecký", "řecká", "řecké", "po řecku" a možná i jiné varianty. Já dala tento kořen slova a našlo mi to 70 receptů. Ne všechny jsou ale zařazeny ve svém zadání do řecké kuchyně, protože když dáš vyhledat přes "Pokročilé vyhledávání" -> kuchyně -> Řecko -> vyhledat, vyběhne jen 58 receptů, ale zase některé nemají to "řeck" v názvu (např. Bramborová musaka nebo Keftedes), takže těmito dvěma postupy vyhledáš dvě skupiny receptů a jen část z receptů je obsažena v obou skupinách (jen ty, které současně mají to "řeck" v názvu a současně jsou zařazeny do řecké kuchyně..... Chápu to, není to lehké se tu v tom vyznat - já se celkem vyznám, ale je to prostě pracné..... A co se týká toho kódu - já nehraji, neb používám Mozzilu, ale kód bych hledala v té druhé skupině - tady mezi recepty, které mají uvedené zařazení do řecké kuchyně.... Tedy hledat přes to Pokročilé vyhledávání -> kuchyně atd...

3. Klára K.   11.04.2011 | 16:19 | reagovat | závadný
    Do vyhladávača som dala Řecké recepty

4. Klára K.   11.04.2011 | 13:24 | reagovat | závadný
    Dnešný kód treba hľadať v receptoch z Grécka. Keď tam kliknete, vyjde Vám, že, není nalezen žádný recept. To je dobré, nie? :-D :-D :-D :'( :'(
  5. Lucie-Trpkosova   11.04.2011 | 15:19 | reagovat | závadný
    Dobrý den, na webu je pod menu recepty sekce světová kuchyně, pod níž jsou i recepty z Řecka. Takže nerozumím, kde myslíte, že není jediný recept. Díky za nějaké bližší info.
  6. Lucie-Trpkosova   11.04.2011 | 15:23 | reagovat | závadný
    Ještě jsem zkoušela i v pokročilém hledání a zde jsou recepty z Řecka rovněž k dohledání. Rovněž je najdete, když zadáte slovo "řeck" do vyhledávání.
  7. Simča S.   02.04.2011 | 14:00 | reagovat | závadný
    Ano, i já se pro omezení na prohlížeč Explorer nemohu soutěže účastnit. Používám Mozillu a jsem s ní spokojená....
  8. Tereza T   31.03.2011 | 16:51 | reagovat | závadný
    Zde můžete psát vaše dotazy a připomínky k Velké jarní soutěži.
  9. Tereza T   31.03.2011 | 16:52 | reagovat | závadný
    http://www.recepty.cz/souteze/windows
  10. MartikK   31.03.2011 | 21:14 | reagovat | závadný
    Tak přidávám první připomínku. Připadá mi dost omezující vyžadovat pouze operační systém Windows 7.
  11. Lucie-Trpkosova   01.04.2011 | 10:14 | reagovat | závadný
    Dobrý den, soutěž probíhá ve spolupráci s Microsoftem. Aby na stránkách v připnutém menu správně fungovaly všechny nové funkčnosti, tak je to pro soutěž ze strany Microsoftu doporučený systém.

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X