Vůbec se tu nevyznám

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. K - Andrea   18.12.2010 | 5:27 | reagovat | závadný
    Dobrý den, i já jsem jedna z těch, která se v nové podobě stránek špatně orientuje. Zdají se mi velmi nepřehledné. Hlavně mi chybí např., když si dám recepty seřadit podle hodnocení, že se hned v přehledu nezobrazí kolika lidmi byl hodnocen. (On totiž může mít výslednou známku 2, ale pokud ho hodnotilo 100 lidí, má toto číslo jinou vypovídající hodnotu jak recept se známkou 1 a hodnocením od dvou lidí.) Dříve jsem si dala např. nejoblíbenější recepty, vyběhla mi stovka receptů i s počtem hodnocení a já si hned udělala obrázek, jak si vlastně recept ve skutečnosti stojí. Takto vlastně musím každý otevřít a podívat se a to pří mém nedostatku času neuvěřitelně zdržuje a vždy to dopadne tak, že raději v rozčílení stránky zavřu a to si myslím, že je velká škoda.

2. J.Tereza   18.12.2010 | 9:07 | reagovat | závadný
    Výpovednú hodnotu nemalo ani predchádzajúce známkovanie, pretože sa našli borci, ktorí prvým receptom naparili "5", len preto, aby neboli na prvých miestach.
  3. Simča S.   18.12.2010 | 9:55 | reagovat | závadný
    Terezko - blbci, kteří kazí dobrou společnou věc, se najdou vždycky.... Bohužel.

4. Katka108   17.12.2010 | 14:31 | reagovat | závadný
    Pridala jsem si recept do svych receptu, kde jej najdu? O:-)
  5. Martin Navrkal   17.12.2010 | 15:08 | reagovat | závadný
    Pokud jste si u nějakého receptu klikla na "Přidat do mojí kuchařky", najdete daný recept ve svém profilovém boxu pod odkazem "Oblíbené".

6. nezlakova   14.12.2010 | 11:51 | reagovat | závadný
    Dobrý den Chtěla bych se zeptat,kde najdu svoje oblíbené recepty?Nemohla jsem se ani přihlásit svým původním jménem,prý je obsazené.Nerozumím tomu,jak je to možné?

7. S.Tymova   14.12.2010 | 13:12 | reagovat | závadný
    napište paní Trpkošové, trpkosova@mf.cz, ona vám účty sloučí, potřebuje k tomu původní přihlašovací údaje, email apod.

8. nezlakova   14.12.2010 | 14:30 | reagovat | závadný
    Příspěvek byl 14.12.2010 14:31:52 smazán.
  9. Martin Navrkal   14.12.2010 | 14:32 | reagovat | závadný
    Dobrý den, přesunul jsem vám data ze starého účtu pod váš nově vytvořený. To znamená, že byste nyní měla již vidět v sekci Oblíbené vaše oblíbené recepty.

10. Tarari   12.12.2010 | 15:54 | reagovat | závadný
    Po dlouhém čase jsem zavítala na recepty. To je tedy překvápko.... Zobrazí se mi na stránce maximálně asi 20 (?) receptů, vánoční cukroví nemůžu najít vůbec a vůbec se tu neorientuji..... Uvidím, ale zatím se mi stará verze jevila přehlednější...
  11. Sofiee   12.12.2010 | 16:55 | reagovat | závadný
    Tak v tomhle jde jen o zvyk. Zprvu mě to taky zaskočilo, ale pak jsem si zvykla a už je to v pohodě. ;) Cukroví jsem našla přes RECEPTY - pokročilejší vyhledávání a pak jsem si v Příležitosti zatrhla Vánoce. A bylo...:)

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X