Vyhledat recept
Pokročilé vyhledáváníRecepty
Ingredience
Obtížnost
Čas přípravy
celkem 23605 receptů
Vůbec se tu nevyznám
Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.Pravidla diskuze
- 1. Nepište vulgární příspěvky
- 2. Nespamujte
- 3. Nelinkujte na jiné servery
- 4. Nenabízejte věci k prodeji
-
K - Andrea 18.12.2010 | 5:27 | reagovat | závadný
Dobrý den, i já jsem jedna z těch, která se v nové podobě stránek špatně orientuje. Zdají se mi velmi nepřehledné. Hlavně mi chybí např., když si dám recepty seřadit podle hodnocení, že se hned v přehledu nezobrazí kolika lidmi byl hodnocen. (On totiž může mít výslednou známku 2, ale pokud ho hodnotilo 100 lidí, má toto číslo jinou vypovídající hodnotu jak recept se známkou 1 a hodnocením od dvou lidí.) Dříve jsem si dala např. nejoblíbenější recepty, vyběhla mi stovka receptů i s počtem hodnocení a já si hned udělala obrázek, jak si vlastně recept ve skutečnosti stojí. Takto vlastně musím každý otevřít a podívat se a to pří mém nedostatku času neuvěřitelně zdržuje a vždy to dopadne tak, že raději v rozčílení stránky zavřu a to si myslím, že je velká škoda. -
Martin Navrkal 17.12.2010 | 15:08 | reagovat | závadný
Pokud jste si u nějakého receptu klikla na "Přidat do mojí kuchařky", najdete daný recept ve svém profilovém boxu pod odkazem "Oblíbené". -
Martin Navrkal 14.12.2010 | 14:32 | reagovat | závadný
Dobrý den, přesunul jsem vám data ze starého účtu pod váš nově vytvořený. To znamená, že byste nyní měla již vidět v sekci Oblíbené vaše oblíbené recepty.