Fazolovy gulas vs nutrie

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla

1. mnezlakova   21.04.2009 | 8:03 | reagovat | závadný
    Jo,jo!Teď jsem zrovna četla komentáře k receptům :-X .Vážně jsou někteří jak hladoví psi,kteří jen čekají na příležitost dostat se ke kosti,tedy ke slovu.Hlavně,že znají obsah pravidel kuchařky,ale tím to asi i končí.Kovářovi upřimně vás lituji :'( To vám to nekazí chuť do práce? :-\ No, já teď budu čekat,až se na mě sesypou,za mou opovážlivost,ale slibuji,že do komentářů reagovat nebudu!Hezký den! :-! :-))

2. iNDYCZ   17.04.2009 | 17:27 | reagovat | závadný
    Pani Di a ostatni, nejde o to, ze se nemuzete bavit o nutriich, taky na nich nevidim nic nevhodneho, jde o to, ze tam napsal naprosto off-topic puvodne p. Kokoska, ktery se zjevne bavi podobnymi nesmysly a k fazolovemu gulasi toto tema opravdu nepatri. Vsechny komentare tykajici se nutrii u receptu Fazolovy gulas byly bez vyjimky smazany. Dekujeme za pochopeni.

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X