858/256/4-uvodka_jde_to_i_bez_psenice_web.jpg

Vydavatelství Mladá fronta vydává novou kuchařku Petry Lamschové a Petra Havlíčka

04.11.2015 | Redakce | Vizitka

Ve vydavatelství Mladá fronta v Edici časopisu Dieta vychází nejnovější kniha receptů uznávané autorské dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček. Nejnovější kniha s názvem Jde to i bez pšenice otevírá novou řadu knih.

„Společně s Petrem Havlíčkem jsme vymysleli novou řadu knih Jde to i bez…, které by měly vyjít v Edici časopisu Dieta a kterými bychom chtěli reagovat na moderní trendy v oblasti zdravého životního stylu a hlavně na poptávku trhu. První v řadě je tedy kniha Jde to i bez pšenice. Toto téma je v současné době fenomén a my se v knize, jak je u nás dobrým zvykem, zabýváme jak otázkami ohledně zařazení či vynechání pšenice, či dokonce lepku v naší stravě a tím, co se stane, když lepek přestaneme jíst, zda to může udělat každý, proč je dobré si nechat udělat intoleranční testy, co se z nich dozvíme apod. A protože pro mnohé pak není úplně jednoduché vymyslet, jak poskládat jídelníček, přidali jsme samozřejmě 50 receptů bez pšenice. Sladké i slané,“ říká Petra Lamschová, spoluautorka knihy a šéfredaktorka časopisu Dieta. V pořadí se jedná již o sedmou společnou knihu zaměřenou na zdravou výživu a zdravý životní styl.


Jde to i bez pšenice

Petra Lamschová a Petr Havlíček

Autorská dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček přichází s novou řadou lifestylových kuchařek. Opět půjde o zdravé jídlo a spoustu zodpovězených otázek, tipů a rad, ale také tabu. První díl se bude točit okolo pšenice. Je to jen móda, nebo nutnost současné doby? Musíme ze svého jídelníčku vyloučit pšenici (tedy lepek), aby nám bylo lépe? Zhubneme? Budeme mít více energie? Na tyto a další otázky opět odpoví výživový poradce Petr Havlíček a společně s Petrou Lamschovou přidají také spoustu kvalitních, zajímavých, jednoduchých a hlavně rychlých receptů, které vám budou chutnat. Jednoduše: Jde to i bez pšenice!

249 Kč | pevná bez přebalu lesklá | 144 stran | 167 x 240 mm

Fotogalerie

853/256/4-jde_to_i_bez_psenice_web.jpg 859/256/4-uvodka_jde_to_i_bez_psenice_web.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Sladké pokušení, kterému jednoduše neodoláte

11.07.2016 | PR | Rubrika: Vizitka

Připravte si sami doma sladké speciality od věhlasných cukrářek z TOP HOTELu Praha Marie Kučerové a Jany Baldové, jejíž vynikající dezerty již okusilo 16 prezidentů. Aktuálně si je nemohou vynachválit hosté restaurace BOHEMIA TOP.

MUDr. Michal Karas, ředitel společnosti Herbadent vyvrací zažitá klišé o čištění zubů: Špatným čištěním si možná ničíte zuby, špatnou pastou ale ohrožujete celý organismus

25.04.2016 | PR | Rubrika: Vizitka

„Sotva jsme si uvědomili, jak je důležité dbát na správné čištění zubů, a začali jsme používat správné pomůcky, přišlo na řadu řešení zubní pasty,“ popisuje posun v myšlení zákazníků a pacientů zubních ordinací MUDr. Michal Karas. Stoupá počet těch, kteří se zajímají o to, co obsahují produkty každodenní hygieny, od deodorantů po zubní pastu. Právě při jejím nákupu často zbrkle chybujeme.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web