858/256/4-uvodka_jde_to_i_bez_psenice_web.jpg

Vydavatelství Mladá fronta vydává novou kuchařku Petry Lamschové a Petra Havlíčka

04.11.2015 | Redakce | Vizitka

Ve vydavatelství Mladá fronta v Edici časopisu Dieta vychází nejnovější kniha receptů uznávané autorské dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček. Nejnovější kniha s názvem Jde to i bez pšenice otevírá novou řadu knih.

„Společně s Petrem Havlíčkem jsme vymysleli novou řadu knih Jde to i bez…, které by měly vyjít v Edici časopisu Dieta a kterými bychom chtěli reagovat na moderní trendy v oblasti zdravého životního stylu a hlavně na poptávku trhu. První v řadě je tedy kniha Jde to i bez pšenice. Toto téma je v současné době fenomén a my se v knize, jak je u nás dobrým zvykem, zabýváme jak otázkami ohledně zařazení či vynechání pšenice, či dokonce lepku v naší stravě a tím, co se stane, když lepek přestaneme jíst, zda to může udělat každý, proč je dobré si nechat udělat intoleranční testy, co se z nich dozvíme apod. A protože pro mnohé pak není úplně jednoduché vymyslet, jak poskládat jídelníček, přidali jsme samozřejmě 50 receptů bez pšenice. Sladké i slané,“ říká Petra Lamschová, spoluautorka knihy a šéfredaktorka časopisu Dieta. V pořadí se jedná již o sedmou společnou knihu zaměřenou na zdravou výživu a zdravý životní styl.


Jde to i bez pšenice

Petra Lamschová a Petr Havlíček

Autorská dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček přichází s novou řadou lifestylových kuchařek. Opět půjde o zdravé jídlo a spoustu zodpovězených otázek, tipů a rad, ale také tabu. První díl se bude točit okolo pšenice. Je to jen móda, nebo nutnost současné doby? Musíme ze svého jídelníčku vyloučit pšenici (tedy lepek), aby nám bylo lépe? Zhubneme? Budeme mít více energie? Na tyto a další otázky opět odpoví výživový poradce Petr Havlíček a společně s Petrou Lamschovou přidají také spoustu kvalitních, zajímavých, jednoduchých a hlavně rychlých receptů, které vám budou chutnat. Jednoduše: Jde to i bez pšenice!

249 Kč | pevná bez přebalu lesklá | 144 stran | 167 x 240 mm

Fotogalerie

853/256/4-jde_to_i_bez_psenice_web.jpg 859/256/4-uvodka_jde_to_i_bez_psenice_web.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Talentovaný Martin Škoda: Vyzkoušejte jeho recepty s masem

01.02.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

Před pěti lety vydal první kuchařku Škoda nevařit a ihned dostal přezdívku „český Jamie Oliver“. Talentovaný kuchař Martin Škoda vydal v loňském roce pokračování úspěšné prvotiny Škoda nevařit 2, kde opět přináší řadu skvělých, ale snadných receptů, který zvládne každý. A ještě se u toho skvěle pobaví.

Kate´s Cuisine: "Žádná potravina by se z jídelníčku neměla úplně vyřazovat."

28.01.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

První měsíc v novém roce je měsícem předsevzetí a slibů, že se budeme více věnovat zdravému životnímu stylu a dbát na svou stravu. Blogerka Kateřina Jašková z blogu Kate´s Cuisine si pro své čtenáře přichystala v lednu veganskou výzvu. Co všechno jí veganská stravila přinesla a co jí naopak chybělo, se dozvíte v našem rozhovoru.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web