857/668/4-koda.JPG

Talentovaný Martin Škoda: Vyzkoušejte jeho recepty s masem

01.02.2017 | Redakce | Vizitka

Před pěti lety vydal první kuchařku Škoda nevařit a ihned dostal přezdívku "český Jamie Oliver". Talentovaný kuchař Martin Škoda vydal v loňském roce pokračování úspěšné prvotiny Škoda nevařit 2, kde opět přináší řadu skvělých, ale snadných receptů, který zvládne každý. A ještě se u toho skvěle pobaví.

První kuchařku Škoda nevařit vydal Martin Škoda v pouhých sedmnácti letech a ihned si získal oblibu nejen u čtenářů, ale také u kritiků. Obdržel třeti místo za nejlepší prvotinu světa. Knížka je plná ozkoušených receptů a hudby, kterou Martin miluje stejně jako jídlo. Každý recept tak doprovází písnička, kterou má Martin rád a u které se mu nejlépe vaří. Každé jídlo je připraveno s ohledem na potřeby a finančních možností mladých lidí, pro které je kuchařka především určená. Není to ale jen kuchařka pro mladé. „Všechny recepty a jídla jsem si uvařil, napsal a nafotil sám. Kuchařka dostane všechny generace,“ říká sympatický kuchař.

Dvojče vyslal Škoda do světa až o pět let později. V pokračování Škoda nevařit 2 - Kuchařka plná kace vás čeká 20 nabitých kapitl, kdy každá kapitola rovná se zajímavá akce, kde hlavní roli hraje jídlo. „Jídlo podle mě dokáže spojovat a právě parta různých lidí u všemožných příležitostí, byla důvodem, proč jsem recepty do kuchařky napasoval tematicky podle různých akcí,“ vysvětluje kuchař.

V každé kapitole najdete čtyři jídla, která fungují dohromady i samostatně. Martin vaří nejen českou, ale i mezinárodní kuchyni, používá kvalitní maso, ryby, dočkají se ale i vegetariáni. S Martinem se ale také podívate za jeho babičkami, naučíte se skvělé recepty z grilu nebo zažijete pravou gastronomickou party. Dočkají se i milovníci hudby. Ke knížce vznikl poprvé v české historii i hudební singl a videoklip, který propojuje svět jídla a hudby. Vyzkoušejte dva masové recepty podle Martina Škody, která se skvěle hodí na jakoukoliv party.

Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Dalamánek s trhaným krutím v pivní šťávě

Fotogalerie

850/668/4-koda1.JPG 854/668/4-dalamanek.JPG 858/668/4-koda.JPG
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Kate´s Cuisine: "Žádná potravina by se z jídelníčku neměla úplně vyřazovat."

28.01.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

První měsíc v novém roce je měsícem předsevzetí a slibů, že se budeme více věnovat zdravému životnímu stylu a dbát na svou stravu. Blogerka Kateřina Jašková z blogu Kate´s Cuisine si pro své čtenáře přichystala v lednu veganskou výzvu. Co všechno jí veganská stravila přinesla a co jí naopak chybělo, se dozvíte v našem rozhovoru.

Sladké pokušení, kterému jednoduše neodoláte

11.07.2016 | PR | Rubrika: Vizitka

Připravte si sami doma sladké speciality od věhlasných cukrářek z TOP HOTELu Praha Marie Kučerové a Jany Baldové, jejíž vynikající dezerty již okusilo 16 prezidentů. Aktuálně si je nemohou vynachválit hosté restaurace BOHEMIA TOP.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web