582/132/1-les_moules.jpg

Novinka v restauraci Les Moules v Praze - pivní sommeliér

06.01.2011 | Redakce | Vizitka

První restaurace která v Praze nově nabízí služby profesionálního pivního sommeliéra. Návštěvníci tak mají k dispozici zkušeného průvodce zdejší neuvěřitelnou nabídkou čtyřiceti druhů piv – belgických typu pils, trapistických, klášterních, belgických speciálů, čepovaných, lahvových, s různými procenty alkoholu i nealkoholických...

V Belgian Beer Cafe Les Moules zkrátka můžete ochutnat to nejlepší z nabídky belgických hospod, aniž byste změnili lokál.

Argument, že Češi jsou národem pivařů, kterým ve věci výběru piva netřeba radit, neobstojí. Belgie je opravdovou pivní velmocí, tradice jeho vaření sahá až do středověku, a profese pivního sommeliera se tady těší velké oblibě štamgastů i turistů. „Ze znovuzrození a příchodu pivního sommeliera do restaurace máme velikou radost. Je to totiž postava, která jedinečným způsobem dotváří tradiční pivní kulturu. Ve své hospodě garantuje kvalitu podávaných piv, vede zasvěcenou konverzaci s hosty, ovládá detailní charakteristiky a historii každé z nabízených tekutých lahůdek, doporučí optimální kombinaci pokrmů s jednotlivými druhy piv...

Jednoduše řečeno, stará se o zábavu a pohodu hostů, díky němu je pití piva povýšeno na nezapomenutelný zážitek,“ vysvětluje Jan Ivanco, generální manažer restaurace. Oblíbená belgická rybí restaurace Belgian Beer Cafe Les Moules v Pařížské ulici ke spokojenosti zákazníků funguje už osm let. Navzdory umístění na jedné z nejdražších adres v Praze, nabízí cenově překvapivě dostupné, prvotřídní menu. Pivem (ale samozřejmě také vínem či nealkoholickými nápoji) mohou hosté zapíjet čerstvé mušle a další originální speciality z krevet, ústřic a Kanadských humrů.

Fotogalerie

583/132/1-les_moules.jpg
Vytisknout

Diskuse ke článku

V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přidat kometář Všechny komentáře

Další články z rubriky

Talentovaný Martin Škoda: Vyzkoušejte jeho recepty s masem

01.02.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

Před pěti lety vydal první kuchařku Škoda nevařit a ihned dostal přezdívku „český Jamie Oliver“. Talentovaný kuchař Martin Škoda vydal v loňském roce pokračování úspěšné prvotiny Škoda nevařit 2, kde opět přináší řadu skvělých, ale snadných receptů, který zvládne každý. A ještě se u toho skvěle pobaví.

Kate´s Cuisine: "Žádná potravina by se z jídelníčku neměla úplně vyřazovat."

28.01.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

První měsíc v novém roce je měsícem předsevzetí a slibů, že se budeme více věnovat zdravému životnímu stylu a dbát na svou stravu. Blogerka Kateřina Jašková z blogu Kate´s Cuisine si pro své čtenáře přichystala v lednu veganskou výzvu. Co všechno jí veganská stravila přinesla a co jí naopak chybělo, se dozvíte v našem rozhovoru.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem 7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web