260/441/4-dsc_4720_640x400px.jpg

Jaro už je definitivně tady!

06.04.2016 | PR | Vizitka | KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Jaro už je definitivně tady a jak lépe ho přivítat, než neodolatelným dezertem. Na záplavu čerstvého ovoce v regálech si budeme muset ještě chvíli počkat. Proto Vám pro oslavu jara přinášíme recept na Fialkové cupcakes, s nimiž Váš stůl rozkvete! Navíc jsou bezlepkové, takže je s klidným svědomím můžete zařadit do svého jarního detoxu.

Těsto
125 g Hery máslová příchuť
3 vejce
100 g najemno nastrouhané mrkve
180 g bezlepkových ovesných vloček
80 g třtinového cukru ½ sáčku prášku do pečiva

Krém
250 g tvarohu
100 g Hery máslová příchuť
150 g třtinového cukru
Fialkové aroma
Fialky nebo jiné jedlé květiny na ozdobu

POSTUP
Heru máslovou rozpusťte. V míse robota vyšlehejte spolu s vejci a cukrem do hladké směsi. Přidejte najemno nastrouhanou mrkev.
Polovinu ovesných vloček rozmixujte na jemnou směs. Pomůže vám s tím kvalitní mixér. Druhou polovinu vloček nechejte vcelku. Vločky smíchejte a přimíchejte k nim také prášek do pečiva.
Obě připravené části spojte v jedno těsto. Rozdělte do papírových formiček na cupcaky. Z tohoto množství těsta připravíte 12 kousků.
Pečte na 170 °C, 30 minut.
Po upečení nechejte vychladnout.
Třtinový cukr na krém rozmixujte v kvalitním mixéru, aby byl jemný jako cukr moučkový. Vyšlehejte se změklým tukem Hera máslová. Přidejte tvaroh. Pokud seženete fialkové aroma, přidejte pár kapek.
Krémem ozdobte vychlazené korpusy a každý cupcake ozdobte jedlou květinou – ideálně fialkou.

Více na www.pecenijeradost.cz.

Vyhodnocení soutěže: "Potěšit své blízké je tak snadné!"

Fotogalerie

261/441/4-dsc_4720_640x400px.jpg
Vytisknout

Další články z rubriky

Talentovaný Martin Škoda: Vyzkoušejte jeho recepty s masem

01.02.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

Před pěti lety vydal první kuchařku Škoda nevařit a ihned dostal přezdívku „český Jamie Oliver“. Talentovaný kuchař Martin Škoda vydal v loňském roce pokračování úspěšné prvotiny Škoda nevařit 2, kde opět přináší řadu skvělých, ale snadných receptů, který zvládne každý. A ještě se u toho skvěle pobaví.

Kate´s Cuisine: "Žádná potravina by se z jídelníčku neměla úplně vyřazovat."

28.01.2017 | Redakce | Rubrika: Vizitka

První měsíc v novém roce je měsícem předsevzetí a slibů, že se budeme více věnovat zdravému životnímu stylu a dbát na svou stravu. Blogerka Kateřina Jašková z blogu Kate´s Cuisine si pro své čtenáře přichystala v lednu veganskou výzvu. Co všechno jí veganská stravila přinesla a co jí naopak chybělo, se dozvíte v našem rozhovoru.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web