• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Dezerty
  • Zákusky

Recepty na zákusky – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

Recepty na zákusky – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

Obecně si pod zákusky představujeme sladké výrobky cukrárenského typu, jejichž příprava je složitější nebo vyžaduje specifické pomůcky. Většinu typů hotových zákusků je nutné skladovat v chladu.

Mezi oblíbené zákusky patří větrníky, věnečky, špičky, kremrole, indiánci, nejrůznější typy řezů, dortíků či rolád. Mezi recepty je mnoho takových, které zaručují dokonalý zákusek přesně jako z cukrárny.

Zákusky jsou i pro větší složitost na přípravu spíše slavnostní záležitostí. Kromě cukráren se s nimi setkáte na oslavách nebo svatbách, kde jsou velmi oblíbené ve zmenšených verzích jako minizákusky.

90 minut
Košíčky Izidor

Košíčky Izidor

Z uvedených ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme odpočinout v chladu. Poté ho znovu propracujeme, plníme do malých košíčkových formiček a v... více o Košíčky Izidor

55 minut
Kremrole

Kremrole

Listové těsto rozválíme na pomoučené ploše na plát silný asi 3 mm a rádýlkem ho nakrájíme na proužky přibližně 2 cm široké. Jednotlivé proužky těsta... více o Kremrole

60 minut
Punčový řez

Punčový řez

Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny. Ručně vmícháme prosátou hladkou mouku a nakonec olej. Těsto nalijeme do formy a pečeme v troubě vyhřáté na 165... více o Punčový řez

20 minut
Ovocné tiramisu do skleničky

Ovocné tiramisu do skleničky

Vychlazené mascarpone a smetanu s oběma cukry krátce vyšlehejte do hustého krému a naplňte jím cukrářský sáček s širší hubičkou. Maliny rozmačkejte... více o Ovocné tiramisu do skleničky

120 minut
Krémový kokosový řez s ananasem

Krémový kokosový řez s ananasem

Bílky vyšleháme téměř dotuha, poté přisypeme moučkový cukr a došleháme v tuhý sníh. Přisypáváme mouku s kokosem a ode dna vmícháváme do sněhu. Těsto... více o Krémový kokosový řez s ananasem

100 minut
Mini Pavlovy

Mini Pavlovy

Cukr lehce projedeme ručním mixérem. Už v tuto chvíli se předehřejeme troubu na 150 stupnů. Bílky začneme vyšlehávat, až začne sníh tuhnout, tak... více o Mini Pavlovy

45 minut
Arašídové věnečky

Arašídové věnečky

Ve větším hrnci přiveďte k varu olej s vodou a špetkou soli. Přisypte mouku a míchejte, dokud se těsto neodlepuje ode dna. Sundejte z plamene a za... více o Arašídové věnečky

150 minut
Šneky s vanilkovou náplní

Šneky s vanilkovou náplní

Mouky nasypeme do mísy, přidáme vanilkový cukr a vše promícháme. Uprostřed uděláme důlek, do kterého nasypeme moučkový cukr a droždí, přidáme žloutek,... více o Šneky s vanilkovou náplní

50 minut
Kremrole podle cukrárny Myšák

Kremrole podle cukrárny Myšák

Svižně zpracujte mouku, vejce, 125 g másla nakrájeného na kostičky a špetku soli. Přilijte 250 ml ledové vody a hněťte, dokud se těsto nespojí. Pak... více o Kremrole podle cukrárny Myšák

50 minut
Větrníky z cukrárny Myšák

Větrníky z cukrárny Myšák

Den předem připravte obě šlehačky. Nejdřív připravte karamelovou. Do hrnce se širokým dnem nasypte slabou vrstvu cukru a bez míchání ho nechte... více o Větrníky z cukrárny Myšák

30 minut
Indiánky z cukrárny Myšák

Indiánky z cukrárny Myšák

Nejdřív upečte buflery. Troubu zahřejte na 180 °C. Oddělte žloutky od bílků. Bílky s cukrem vyšlehejte za pomoci mixéru do krémového sněhu, ručně... více o Indiánky z cukrárny Myšák

30 minut
Řezy Raffaello (Hrnkový recept)

Řezy Raffaello (Hrnkový recept)

Těsto: Nejdříve smícháme všechny suché ingredience a poté přídáme ostatní ingredience. Pečlivě promícháme. Drobení: Do nádoby si nasypeme všechny... více o Řezy Raffaello (Hrnkový recept)

60 minut
Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

Do kastrolu dejte mléko, máslo, cukr a sůl a pomalu přiveďte k varu. Jakmile se směs začne vařit, odstavte ji z plotny a najednou vmíchejte všechnu... více o Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

30 minut
Halloweenské cakepops

Halloweenské cakepops

V misce rozmíchejte kakao s vroucí vodou, odstavte a nechte vychladnout. V jiné míse utřete cukr s máslem, pořádně rozšlehejte. Pak za stálého míchání... více o Halloweenské cakepops

60 minut
Dýňové tartaletky

Dýňové tartaletky

Smíchejte mouku, cukr, sůl, vejce a na kostičky nakrájené vychlazené máslo. Vypracujte těsto - ideálně za pomoci nožů nebo konečků prstů, abyste jej... více o Dýňové tartaletky

100 minut
Pavlova s marakujou a mangem

Pavlova s marakujou a mangem

Do vaječných bílků přidejte špetku soli a vyšlehejte v hustý, lesklý sníh bez bublin. Při šlehání postupně přidávejte cukr, pak kukuřičný škrob a ocet... více o Pavlova s marakujou a mangem

110 minut
Pavlova s granátovým jablkem a sušenými malinami

Pavlova s granátovým jablkem a…

Bílky dejte do suché čisté mísy robotu a šlehejte střední rychlostí. Až napění, postupně přisypávejte cukr a dál šlehejte asi 10 minut, dokud... více o Pavlova s granátovým jablkem a sušenými malinami

35 minut
Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Smícháme suché ingredience (mouka atd.) rozklepneme vejce a bílky odložíme Přidáme žloutky mléko a olej - zamícháme ušleháme sníh z bílků a přimícháme... více o Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

45 minut
Rohlíčky s povidly

Rohlíčky s povidly

Do mísy nasypte hladkou mouku a do důlku uprostřed vlijte vlažné mléko s rozpuštěným máslem. Přidejte rozdrobené droždí s moučkovým cukrem a solí.... více o Rohlíčky s povidly

120 minut
Pudinkové růže s marmeládou

Pudinkové růže s marmeládou

Mouky nasypeme do mísy, přidáme sůl, vanilkový cukr a vše promícháme. Uprostřed uděláme důlek, do kterého nasypeme moučkový cukr, rozdrobíme droždí,... více o Pudinkové růže s marmeládou

45 minut
Churros

Churros

V míse promíchejte mouku, prášek do pečiva, sůl a přilijte horkou vodu. Vypracujte těsto, které bude kompaktní a tuhé. Naplňte jím zdobící sáčkek s... více o Churros

50 minut
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka

Citronovo-mrkvový koláč / bábovka

K jemně nastrouhané mrkvi do mísy přistrouháme i žlutou část z dobře očištěného velkého citronu (můj použitý bio citron vážil 200 gramů). Přidáme... více o Citronovo-mrkvový koláč / bábovka

90 minut
Croissanty: recept na francouzskou klasiku

Croissanty: recept na francouzskou…

Smíchejte mouku, sůl a cukr. Odměřte 300 ml studené vody, přidejte sušené droždí a smíchejte. Hněťte 10 minut. Poté vytvarujte z těsta bochánek a... více o Croissanty: recept na francouzskou klasiku

30 minut
Kokosový nepečený dort s marmeládou / džemem

Kokosový nepečený dort s marmeládou /…

Dortovou formu nebo vyšší misku či pekáček vymažeme změklým máslem. Použít můžeme i pomazánkové přírodní máslo. Vymazanou formu bohatě vysypeme... více o Kokosový nepečený dort s marmeládou / džemem

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

Do food processoru nasypte mouku, cukr a na kostičky pokrájené studené máslo. Umixujte drobenku. Přidejte vejce a mixujte, dokud se obsah nádoby... více o Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

10 minut
Cheesecake Pedro dortíčky s jahodovo - čokoládovou polevou

Cheesecake Pedro dortíčky s jahodovo …

Jako první smícháme žervé, cukr a semínka z rozříznutého vanilkového lusku a pomůžeme si elektrickým mixérem. Směs mixujeme tak dlouho, dokud se vše... více o Cheesecake Pedro dortíčky s jahodovo - čokoládovou polevou

15 minut
Levandulový cukr

Levandulový cukr

Cukr přesypeme do robota se sekáčkem. Obereme svazek levandule o květy, přisypeme je k cukru a důkladně rozmixujeme.... více o Levandulový cukr

80 minut
Věnečky s mátovým krémem

Věnečky s mátovým krémem

Do kastrolu dejte mléko, máslo, cukr, sůl a pomalu přiveďte k varu. Jakmile se směs začne vařit, sundejte ji z plotny a najednou vmíchejte všechnu... více o Věnečky s mátovým krémem

45 minut
Malinový tart s mandlemi

Malinový tart s mandlemi

Obdélníkovou zapékací formu vyložte pečícím papírem. Moje měla rozměry 20x35cm. Ingredience na těsto rukou zpracujte a natlačte na dno a stěny... více o Malinový tart s mandlemi

120 minut
Bílkové pusinky

Bílkové pusinky

Množství dle potřeby: na jeden bílek dáváme 70 gramů moučkového cukru. Na nejnižší stupeň šlehače nebo metlou vyšleháme ve vodní lázni z bílků a cukru... více o Bílkové pusinky

40 minut
Jablečný Lotus řez - nepečený

Jablečný Lotus řez - nepečený

Jablka hrubě nastrouhaná dáme do kastrolu, můžeme je ochutit, kromě cukru ještě i citronovou šťávou a kůrou, skořicí, podlijeme troškou vody a za... více o Jablečný Lotus řez - nepečený

120 minut
Kynutý koláč z remosky - bramborové těsto

Kynutý koláč z remosky - bramborové…

Mouku nasypeme do mísy a dle chuti nastrouháme čerstvou citrovou kůru, do středu mouky dáme jemně nastrouhané brambory (ty nám zajistí vláčnost těsta)... více o Kynutý koláč z remosky - bramborové těsto

60 minut
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

V míse vyšleháme vejce s cukry do pěny, přidáme olej, přisypeme mouku s kypřidlem, skořicí a solí, promícháme a nakonec přisypeme nastrouhanou mrkev s... více o Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

60 minut
Kakaový korpus / bábovka z remosky

Kakaový korpus / bábovka z remosky

Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přidáme vlažné rozpuštěné máslo (nebo máslovou Heru...) a mléko, promícháme, přisypeme mouku s kakaem a kypřidlem,... více o Kakaový korpus / bábovka z remosky

60 minut
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

Remosku o průměru cca 33 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo vyložíme pečícím papírem. Připravíme si tvarohovou náplň z tvarohu,... více o Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

60 minut
Margot řez / dort z remosky

Margot řez / dort z remosky

Korpus na remosku o průměru cca 32 cm: z mléka, 2,5 lžic cukru, kakaa a čokoládového pudinku uvaříme pudink dle návodu. Žloutky vyšleháme s cukrem do... více o Margot řez / dort z remosky

60 minut
Šneci z remosky - na sladko

Šneci z remosky - na sladko

Listové těsto rozválíme na obdélníkový plát na pomoučněném stole. Plát těsta potřeme rozšlehaným vejcem a bohatě posypeme cukrem (cca 8 lžic a můžeme... více o Šneci z remosky - na sladko

60 minut
Vláčný perník

Vláčný perník

Do mísy nasypeme mouku, kakao, cukr, prášek do perníku a sodu. Vše promícháme, přilijeme mléko, olej a přidáme vejce a marmeládu. Vše dobře promícháme... více o Vláčný perník

60 minut
Jablečný koláč z remosky ala štrůdl

Jablečný koláč z remosky ala štrůdl

Remosku vyložíme pečícím papírem. Listové těsto vyválíme na pomoučněném stole na slabý plát, který nožem obkrojíme do velikosti asi o 2 - 3 cm větší... více o Jablečný koláč z remosky ala štrůdl

120 minut
Měsíční krajina (nejen) z remosky - dort / řezy

Měsíční krajina (nejen) z remosky -…

Remosku nebo dortovou formu vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Nejprve si uvaříme pudink z mléka, dvou lžic cukru a pudinku dle návodu na... více o Měsíční krajina (nejen) z remosky - dort / řezy

30 minut
Veganské kremrole

Veganské kremrole

Troubu předehřejte na 220 °C, plech vyložte pečicím papírem. Těsto rozválejte na 2–3 milimetry silný plát, nakrájejte ho na proužky a naviňte na... více o Veganské kremrole

60 minut
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Těsto: žloutky vyšleháme s cukry do pěny, vmícháme vodu a olej, přisypeme mouku, kakao a kypřidlo a vše dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme i... více o Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

60 minut
Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Remosku o průměru cca 30 cm si vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo ji vyložíme pečícím papírem. Změklé máslo si vyšleháme s cukry do pěny,... více o Ořechové řezy s polevou z remosky

20 minut
Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Cukr nasypeme do kastrolku a svaříme s vodou na cukerný roztok, do kterého dáme nalámanou čokoládu na vaření (používám nejméně 50-ti procentní). Za... více o Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

60 minut
Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Remosku o průměru cca 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou, nebo ji vyložíme pečícím papírem. Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přilijeme... více o Čokoládová buchta z remosky

120 minut
Větrník z remosky

Větrník z remosky

Korpus: vodu se solí a máslem svaříme ve větším kastrolu. Po svaření snížíme teplotu a naráz nasypeme všechnu mouku, kterou rychle vymícháme na hladké... více o Větrník z remosky

45 minut
Kávový korpus (bábovka) z remosky

Kávový korpus (bábovka) z remosky

Remosku si vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo ji můžeme místo vymazávání vyložit pečícím papírem. Žloutky vyšleháme v míse s cukry do... více o Kávový korpus (bábovka) z remosky

35 minut
Ovesné tartaletky

Ovesné tartaletky

Troubu předehřejeme na 200°C. Ve větší misce rozmačkáme zralé banány a přidáme med či datlový sirup. Ovesné vločky zlehka pomeleme ve food procesoru a... více o Ovesné tartaletky

40 minut
Nutellové muffiny

Nutellové muffiny

Předehřejeme troubu na 175 stupňů. Vymažeme a vysypeme formu na muffiny. V míse smícháme dýňové pyré, vejce, olej a cukr. V druhé míse smícháme mouku,... více o Nutellové muffiny

25 minut
Lotus dezert se šlehačkou

Lotus dezert se šlehačkou

Uvedené množství je na misku nebo pekáček o velikosti 30 X 20 cm. Lotus karamelovými sušenkami vyložíme dno misky. Následně sušenky potřeme vrstvou... více o Lotus dezert se šlehačkou

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 24
  • Další stránka

Další podobné recepty

40 minut
Jablečný Lotus řez - nepečený

Jablečný Lotus řez - nepečený

Jablka hrubě nastrouhaná dáme do kastrolu, můžeme je ochutit, kromě cukru ještě i citronovou šťávou a kůrou, skořicí, podlijeme troškou vody a za... více o Jablečný Lotus řez - nepečený

120 minut
Kynutý koláč z remosky - bramborové těsto

Kynutý koláč z remosky - bramborové…

Mouku nasypeme do mísy a dle chuti nastrouháme čerstvou citrovou kůru, do středu mouky dáme jemně nastrouhané brambory (ty nám zajistí vláčnost těsta)... více o Kynutý koláč z remosky - bramborové těsto

60 minut
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

V míse vyšleháme vejce s cukry do pěny, přidáme olej, přisypeme mouku s kypřidlem, skořicí a solí, promícháme a nakonec přisypeme nastrouhanou mrkev s... více o Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

60 minut
Kakaový korpus / bábovka z remosky

Kakaový korpus / bábovka z remosky

Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přidáme vlažné rozpuštěné máslo (nebo máslovou Heru...) a mléko, promícháme, přisypeme mouku s kakaem a kypřidlem,... více o Kakaový korpus / bábovka z remosky

60 minut
Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

Remosku o průměru cca 33 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo vyložíme pečícím papírem. Připravíme si tvarohovou náplň z tvarohu,... více o Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

60 minut
Margot řez / dort z remosky

Margot řez / dort z remosky

Korpus na remosku o průměru cca 32 cm: z mléka, 2,5 lžic cukru, kakaa a čokoládového pudinku uvaříme pudink dle návodu. Žloutky vyšleháme s cukrem do... více o Margot řez / dort z remosky

60 minut
Šneci z remosky - na sladko

Šneci z remosky - na sladko

Listové těsto rozválíme na obdélníkový plát na pomoučněném stole. Plát těsta potřeme rozšlehaným vejcem a bohatě posypeme cukrem (cca 8 lžic a můžeme... více o Šneci z remosky - na sladko

60 minut
Vláčný perník

Vláčný perník

Do mísy nasypeme mouku, kakao, cukr, prášek do perníku a sodu. Vše promícháme, přilijeme mléko, olej a přidáme vejce a marmeládu. Vše dobře promícháme... více o Vláčný perník

60 minut
Jablečný koláč z remosky ala štrůdl

Jablečný koláč z remosky ala štrůdl

Remosku vyložíme pečícím papírem. Listové těsto vyválíme na pomoučněném stole na slabý plát, který nožem obkrojíme do velikosti asi o 2 - 3 cm větší... více o Jablečný koláč z remosky ala štrůdl

120 minut
Měsíční krajina (nejen) z remosky - dort / řezy

Měsíční krajina (nejen) z remosky -…

Remosku nebo dortovou formu vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Nejprve si uvaříme pudink z mléka, dvou lžic cukru a pudinku dle návodu na... více o Měsíční krajina (nejen) z remosky - dort / řezy

60 minut
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Těsto: žloutky vyšleháme s cukry do pěny, vmícháme vodu a olej, přisypeme mouku, kakao a kypřidlo a vše dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme i... více o Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

60 minut
Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Remosku o průměru cca 30 cm si vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo ji vyložíme pečícím papírem. Změklé máslo si vyšleháme s cukry do pěny,... více o Ořechové řezy s polevou z remosky

20 minut
Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Cukr nasypeme do kastrolku a svaříme s vodou na cukerný roztok, do kterého dáme nalámanou čokoládu na vaření (používám nejméně 50-ti procentní). Za... více o Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

60 minut
Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Remosku o průměru cca 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou, nebo ji vyložíme pečícím papírem. Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přilijeme... více o Čokoládová buchta z remosky

120 minut
Větrník z remosky

Větrník z remosky

Korpus: vodu se solí a máslem svaříme ve větším kastrolu. Po svaření snížíme teplotu a naráz nasypeme všechnu mouku, kterou rychle vymícháme na hladké... více o Větrník z remosky

45 minut
Kávový korpus (bábovka) z remosky

Kávový korpus (bábovka) z remosky

Remosku si vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo ji můžeme místo vymazávání vyložit pečícím papírem. Žloutky vyšleháme v míse s cukry do... více o Kávový korpus (bábovka) z remosky

40 minut
Nutellové muffiny

Nutellové muffiny

Předehřejeme troubu na 175 stupňů. Vymažeme a vysypeme formu na muffiny. V míse smícháme dýňové pyré, vejce, olej a cukr. V druhé míse smícháme mouku,... více o Nutellové muffiny

25 minut
Lotus dezert se šlehačkou

Lotus dezert se šlehačkou

Uvedené množství je na misku nebo pekáček o velikosti 30 X 20 cm. Lotus karamelovými sušenkami vyložíme dno misky. Následně sušenky potřeme vrstvou... více o Lotus dezert se šlehačkou

20 minut
Třešňové blondies

Třešňové blondies

Troubu zapněte na nejvyšší teplotu. Formu vymažte máslem. Rozpuštěné máslo míchejte s cukrem – musí se rozpustit. Přidejte vejce a vanilku, pak... více o Třešňové blondies

50 minut
Rybízový koláč

Rybízový koláč

Prsty uhněťte suroviny na drobenku. Do prosáté mouky přidejte cukr a utvořte důlek, do kterého vlijte žloutky, rozpuštěné máslo a vlažné mléko.... více o Rybízový koláč

40 minut
Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Červený rybíz na cedníku propláchneme, není nutné ho obírat z větviček, takže ho okapaný můžeme přesypat rovnou do hrnce s cca 200 mililitry vody, kde... více o Rybízový nepečený dort

45 minut
Bublanina z remosky

Bublanina z remosky

Žloutky vyšleháme s cukry do pěny. Pak přidáme vlažné máslo a mléko a opět promícháme. Přisypeme mouku s kypřidlem a pokud máme rádi vůni citronové... více o Bublanina z remosky

40 minut
Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Vodu, žloutek, ocet a sůl vyšlehejte a důkladně propracujte s moukou a tukem. Těsto nechte minimálně 2 hodiny odpočinout v ledničce, ideálně přes noc.... více o Kremrole paní Čermákové

75 minut
Věnečky podle Valiky

Věnečky podle Valiky

Nejdříve si připravíme odpalované těsto..tzn. Do hrnce dáme vařit vodu s máslem a špetkou soli. Až začne voda vřít, přidáme pomalu mouku za stálého... více o Věnečky podle Valiky

60 minut
Pudinková buchta

Pudinková buchta

Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, pak přidáme olej – utřeme a nakonec postupně přidáváme mouku spojenou s kakaem... více o Pudinková buchta

50 minut
Hrníčkový tvarožník

Hrníčkový tvarožník

Nejprve smícháme sypké suroviny - mouku, cukr a prášek do pečiva. Vlijeme rozehřátý tuk a vajíčko. Vypracujeme v míse těsto. To pomocí válečku na... více o Hrníčkový tvarožník

Míša dort

Míša dort

Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přilijeme vodu a olej, promícháme. Přisypeme mouku s kypřidlem a kakaem a opět dobře promícháme. Nakonec do těsta... více o Míša dort

60 minut
Zázvorová roláda s tvarohem a povidly

Zázvorová roláda s tvarohem a povidly

1. Troubu zapněte na 160°C. Žloutky vyšlehejte do pěny s 60 g třtinového cukru. Přidejte med a strouhaný zázvor a znovu prošlehejte. 2. Mouku prosejte... více o Zázvorová roláda s tvarohem a povidly

Koka dort

Koka dort

Korpus: žloutky vyšleháme s cukry do pěny. Přidáme olej, vodu a promícháme. Přisypeme mouku s kypřidlem, dobře promícháme a nakonec vmícháme do těsta... více o Koka dort

35 minut
Nebeský dezert

Nebeský dezert

Troubu rozehřejte na 180 °C. Odvažte asi 3 vejce a podle toho upravte váhu krupicového cukru a mouky - všeho by mělo být stejně. Žloutky vyšlehejte s... více o Nebeský dezert

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

54
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
54
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
53
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
47
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
44
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Dezerty
  • Zákusky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact