• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Světová kuchyně
  • Švýcarsko

Švýcarsko

20 minut
Jablečný pudink se šlehačkou a domácí lanýžky

Jablečný pudink se šlehačkou a domácí…

V tomto lahodném dezertu nádherně vynikne chuťový kontrast přirozené kyselosti jablečné šťávy a ušlechtilé chuti čokoládových lanýžků z kvalitní hořké... více o Jablečný pudink se šlehačkou a domácí lanýžky

40 minut
Špenátové balíčky

Špenátové balíčky

Mouku, sůl, mléko a vejce spolu prošlehejte a zpracujte v těsto. Na másle osmažte cibuli. Přimíchejte ji spolu se sekanými bylinkami a uzeninou do... více o Špenátové balíčky

Basilejské laskominy

Basilejské laskominy

Med a cukr dejte do kastrůlku a za stálého míchání zahřívejte do úplného rozpuštění, pak částečně zchlaďte a postupně vmíchejte ingredience v pořadí... více o Basilejské laskominy

Gateau Au Chocolat

Gateau Au Chocolat

Máslo a čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme cukr, žloutky a ušlehaný sníh s moukou a práškem do pečiva. Nalejeme do vymazané a vysypané... více o Gateau Au Chocolat

Domácí bramborový švýcarský salát

Domácí bramborový švýcarský salát

Brambory nakrájíme na malé kostičky, nebo jde s úspěchem použít kráječ na vejce, kde menší čtvrtky brambor 2x křížem promáčkneme. Okurky také... více o Domácí bramborový švýcarský salát

Casimir (Kazimír)

Casimir (Kazimír)

Na oleji osmažíme kuřecí kousky a ochutíme solí, vegetou, citronovým pepřem a kari (hodně). Do masa přidáme nakládané žampiony (bez nálevu), sladké... více o Casimir (Kazimír)

60 minut
Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Uvaříme hustou krupicovou kaši, kterou rozetřeme na plech do výše asi dvou centimetrů a dáme do chladničky ztuhnout. Pak kaši nakrájíme na odélníčky ... více o Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Švýcarské špagety

Švýcarské špagety

Špagety uvaříme v osolené vodě. Šunku nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Do uvařených špaget vmícháme šlehačku a šunku, podáváme posypané sýrem a... více o Švýcarské špagety

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

Poslední sledované recepty

74
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…
18
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Geňova ex Finková: Druhá svatba nebude! Partner je stále ženatý...

Geňova ex Finková: Druhá svatba nebude! Partner je stále ženatý...

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Světová kuchyně
  • Švýcarsko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact