• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vaření

Vaření

Vybíráme z receptů

Přidat kategorii do oblíbených
Věnečky z odpalovaného těsta III.

Věnečky z odpalovaného těsta III.

Sádlo (máslo) a sůl vložíme do vody, osolíme, rozpustíme na sporáku, až se začne vařit, zmírníme na střední oheň a najednu vsypeme mouku. Všechno... více o Věnečky z odpalovaného těsta III.

20 minut
cervena omacka k salatu od Muse

cervena omacka k salatu od Muse

Na panev dame tomate frito, palivou papriku, sul a sojovou omacku a nechame cca 10 minut povarit.... více o cervena omacka k salatu od Muse

Tarta de queso Philadelfia-SLADKE

Tarta de queso Philadelfia-SLADKE

Zaklad dortu: Rozdrcene susenky a trocha masla,promichat a dat na ohen,aby se maslo rozpustilo. Dat do dortove formy. 2.vrstva: V kastrolu na ohni... více o Tarta de queso Philadelfia-SLADKE

Leche frita-SLADKE (de Antonio)

Leche frita-SLADKE (de Antonio)

Do hrnce vlozime maslo a pockame, se rozehreje, pridame mouku, mleko, cukr a vejce. Varime.Pote vyklopime,tak aby se testo rozprostrelo. Vychladle... více o Leche frita-SLADKE (de Antonio)

Croquetas de Antonio

Croquetas de Antonio

Do hrnce dame olej, cibuli-az zesklovati, pridame mouku, DOBRE PROMICHAT, pridavat po troskach mleko, zamichat zbyle prisady,podle prichuti,kterou... více o Croquetas de Antonio

Vrtule podle Stefanie - rychlé

Vrtule podle Stefanie - rychlé

Do vroucí osolené vody dámě těstoviny a vaříme. Mezitím vyklopíme na pánev žampiony a smažíme (ke konci můžeme přidat fritovaná rajčata). Oddělíme... více o Vrtule podle Stefanie - rychlé

90 minut
Holandská polévka

Holandská polévka

Všechny ingredience nakrájíme na úzké nudličky, pórek na kolečka. Maso osmažíme na másle, zalijeme asi litrem vody, přidáme mrkev, petržel, celer,... více o Holandská polévka

Bigmanův hrnec

Bigmanův hrnec

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme po žebírkách, nebo na větší hranolky asi 3x3 cm, záleží jaké maso použijeme. Nakrájíme špek na menší kostičky a... více o Bigmanův hrnec

Smažená brokolice II.

Smažená brokolice II.

Brokolice se rozdělí na růžičky a minutu povaří v osolené vodě. Poté se vyždíme (nechá okapat) a obalí v rozkvedlaném vejci a frituje. Z pánve... více o Smažená brokolice II.

60 minut
Čočka nakyselo

Čočka nakyselo

Přes noc namočenou čočku uvaříme úplně doměkka s bobkovým listem, až nabude podoby husté polévky. Přidáme zázvor, citronovou š»ávu a cukr a ještě... více o Čočka nakyselo

Pekařčina pomazánka

Pekařčina pomazánka

šunku nakrájíme na nudličky. Vejce oloupeme, bílky rovněž pokrájíme na nudličky a žloutky nahrubo posekáme (část odložíme na ozdobu). Rozehřejeme... více o Pekařčina pomazánka

Chlupaté knedlíky se zelím

Chlupaté knedlíky se zelím

Brambory se oškrábou, najemno nastrouhají, přidá se sůl, vejce a hrubá mouka. Z hustého těsta se čajovou lžičkou vykrajují kousky, které se vaří v... více o Chlupaté knedlíky se zelím

Cinske nudle II.

Cinske nudle II.

Na oleji opeču cibuli nebo pórek na kolečka, k tomu mrkev na nudličky, může se přidat na proužky červená nebo žlutá paprika. Okořením kořením Garam... více o Cinske nudle II.

Ryze se sardinkama-RYCHLE

Ryze se sardinkama-RYCHLE

Uvarime ryzi a na jeste teplou ryzi vyklopime sardinky. Dochutime kecupem a syrem.... více o Ryze se sardinkama-RYCHLE

LEDOVÝ SALÁT S RYŽÍ A OLIVOVÝM OLEJEM

LEDOVÝ SALÁT S RYŽÍ A OLIVOVÝM OLEJEM

UVAŘÍME RÝŽI, VYSYPEME DO MÍSY, JEŠTĚ DO TEPLÉ VMÍCHÁME OLIVOVÝ OLEJ, SŮL A MAJORÁNKU. NECHÁME VYCHLADNOUT. SALÁT NATRHÁME NA MENŠÍ KOUSKY, NAKRÁJÍME:... více o LEDOVÝ SALÁT S RYŽÍ A OLIVOVÝM OLEJEM

BANÁNOVÉ BONBONKY

BANÁNOVÉ BONBONKY

Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a tuk. Vždy mezi dva piškoty vložíme jedno kolečku banánu nebo plátek ovoce, napíchneme na párátko a namočíme do... více o BANÁNOVÉ BONBONKY

grilované filé z tresky

grilované filé z tresky

filé omyjeme, osušíme, posolíme a pokapeme citronovou štávou. Smícháme česnek, olej a koření. Směsí rybu potřeme. Troubu předhřejeme a dáme grilovat... více o grilované filé z tresky

Křehký závin s jablky

Křehký závin s jablky

Příprava náplně:Sušené meruňky namočíme do horké vody a necháme asi 15 min.bobnat.Oloupaná jablka nakrájíme na plátky,smícháme s pokrájenýma meruňkama... více o Křehký závin s jablky

Vánoční punč /více sklenic/

Vánoční punč /více sklenic/

Vodu s cukrem,pomeranč.a citr.šťávou přivedeme k varu.Přilijeme rum a bílé víno a zahřejeme opět k varu.Vánoč.punč nalijeme do nahřátých sklenic a... více o Vánoční punč /více sklenic/

60 minut
Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

Do 1l vody vložíme rybí odřezky a koření,osolíme a uvaříme doměkka. Scedíme a rybí maso obereme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme ji na másle a... více o Vánoční rybí polévka

30 minut
Drsňákovy těstoviny

Drsňákovy těstoviny

Během vaření těstovin (samozřejmě v osolené vodě s trochou oleje) nastrouháme celou paličku česneku. Po uvaření těstoviny smícháme s česnekem,... více o Drsňákovy těstoviny

Vepřové plátky na zelenině II.

Vepřové plátky na zelenině II.

Maso nakrájíme na plátky, opečeme na slanině s cibulkou a mírně podlijeme vodou. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev s petrželí, koření, podle chuti... více o Vepřové plátky na zelenině II.

Kunín dezert

Kunín dezert

Z mouky, cukru, žloutků ,oleje, kypř.prášku a vody připravíme těsto do kterého lehce vmícháme sníh z bílků. Upečeme na hlubokém plechu piškot. Doba... více o Kunín dezert

Má holandská polévka- 4porce

Má holandská polévka- 4porce

Všechny ingredience nakrájím na úzké nudličky, porek na kolečka. Maso osmažím na másle, zaliju asi 1litrem vody přidám mrkev, petržel, celer, masox a... více o Má holandská polévka- 4porce

Kava "BLAZKA"

Kava "BLAZKA"

Do hrníčku nalijeme kávu a přidáme lžičku skořicového cukru a 2-3 lžičky medu (jak kdo má rád sladký). Chutná skvěle k moučníkům, ale i jako samotné... více o Kava "BLAZKA"

Extra Kremove Kafe

Extra Kremove Kafe

Uvaříme kávu jako obvykle, jen místo vody použijeme vařicí mléko. Je to výborné a chutná to skvěle.... více o Extra Kremove Kafe

Těstoviny se slaninou, rajčaty a kuřecím masem

Těstoviny se slaninou, rajčaty a…

Na trošce oleje rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a chvilku smažíme. Přidáme spařená... více o Těstoviny se slaninou, rajčaty a kuřecím masem

BAŽANTÍ PRSÍČKA S JEŘABINAMI

BAŽANTÍ PRSÍČKA S JEŘABINAMI

Očištěná bažantí prsíčka prošpikujeme dvěma třetinami nakrájené slaniny. Její zbytek nakrájíme na kostičky, přidáme k rozpuštěnému máslu, počkáme, až... více o BAŽANTÍ PRSÍČKA S JEŘABINAMI

BAŽANT S OLIVAMI

BAŽANT S OLIVAMI

Oškubané bažanty vykucháme, opálíme, vypereme, prošpikujeme slaninou, osolíme, dáme do zeleninového základu, připraveného z kořenové zeleniny... více o BAŽANT S OLIVAMI

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Brokolici očistíme, omyjeme, rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na plátky. Česnek nasekáme a podusíme na tuku s nakrájenými košťály.... více o Brokolicová polévka

Plněné papriky II.

Plněné papriky II.

Mleté maso okořeníme, smícháme s předvařenou rýží a směsí naplníme papriky. Necháme odpočívat. Omáčka: Cibule nakrájíme na kolečka, česnek nakrájíme... více o Plněné papriky II.

Řezy z krkovice se zeleninovým ragú

Řezy z krkovice se zeleninovým ragú

Nakrájenou mrkev povaříme do poloměkka ve vodě se lžičkou másla. Papriku, mrkev a cibuli nakrájíme na kousky a orestujeme na másle. Plátky krkovice... více o Řezy z krkovice se zeleninovým ragú

30 minut
Boloňské špagety III.

Boloňské špagety III.

Oloupejte cibuli a česnek a nadrobno je nakrájejte. Na pánvi rozehřejte slunečnicový olej a opékejte cibuli a česnek, dokud nezměknou. Přidejte mleté... více o Boloňské špagety III.

Podmáslová polévka

Podmáslová polévka

Osolenou vodu uvedeme k varu. Podmáslí rozkvedláme s trochou mouky a poté přilijeme do vroucí vody. Vše dobře promícháme, aby polévka lehce zhoustla.... více o Podmáslová polévka

Rizoto III.

Rizoto III.

Na oleji osmahneme cibulku, přidáme mletou papriku, pak maso na malé kousky. Podlejeme a dusíme až je maso skoro měké. Poté přidáme hrášek a mrkev a... více o Rizoto III.

Medailonky z kančí kýty se šípkovou omáčkou

Medailonky z kančí kýty se šípkovou…

Maso z kýty divočáka na dva dny naložíme do směsi uvedené zeleniny a koření. Pak maso očistíme a nakrájíme na medailonky (asi 2 cm silné), které... více o Medailonky z kančí kýty se šípkovou omáčkou

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

1.Připravíme si menší kastrolek, do kterého nalijeme olej,aby nám pokryl celé dno. 2.Na oleji si zlehka osmahneme nakrájenou cibulku. 3.Na cibulku... více o Bramborový guláš III.

Pravý ukrajinský boršč

Pravý ukrajinský boršč

Vkládáme zeleninu postupně podle jejich tvrdosti. V hrnci by mělo být tak 3/4 vývaru, aby se vešly všechny zbývající věci. Do studené vody vložíme na... více o Pravý ukrajinský boršč

Indické chutney

Indické chutney

Na hustou kaši rozvaříme rajčata s cibulí a česnekem. Necháme rozpustit cukr, přidáme ocet, sůl a koření. Do chutney nasypeme rozinky, které necháme... více o Indické chutney

120 minut
Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Cibulku osmahneme dozlatova, přidáme hovězí maso, gulášové koření a dusíme cca 10 min, pak přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, sojovou a... více o Masíčko po námořnicku

Špagety po uhlířsku

Špagety po uhlířsku

Špagety uvaříme. Bratislavu osmažíme na panvi, přidáme špagety a 6 vajec. Osmažíme to tak ,aby vajíčka byla hotová. Posolíme. Vhodné na večeři... více o Špagety po uhlířsku

45 minut
Tvarohové knedlíky s borůvkami

Tvarohové knedlíky s borůvkami

Zpracujeme těsto, pokud je řidší, přidáme strouhanku. Necháme 20 minut odležet a pak děláme kulaté knedlíky, neplníme. Vaříme 3-5 minut podle... více o Tvarohové knedlíky s borůvkami

Těstoviny s houbami II.

Těstoviny s houbami II.

Houby na másle a na cibulce opražíme a dusíme, než se odpaří voda, kterou houby obsahují. Před odstavením z plotny osolíme a lehce opepříme. Těstoviny... více o Těstoviny s houbami II.

Pravá čína

Pravá čína

Maso nakrájíme na kostičky a zalijeme olejem, nakořeníme, promícháme a necháme asi 20 minut odstát. Mezitím uvaříme špagety, které po vychladnutí... více o Pravá čína

Bretaňské fazole

Bretaňské fazole

Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme doměkka. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a za stálého míchání osmažíme dozlatova.... více o Bretaňské fazole

Květákový nákyp II.

Květákový nákyp II.

Květák (mladé zelí, kapustu) rozebereme na přiměřené kousky a ovaříme ve slané vodě, ne příliš do měkka. Na oleji osmahneme cibulku, zasypeme krupicí,... více o Květákový nákyp II.

Bazalkové špagety

Bazalkové špagety

Špagety uvaříme v osolené vodě. Na tuku zesklovatíme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme pokrájený česnek a chvíli restujeme. Poté přidáme... více o Bazalkové špagety

Skořicová dobrůtka

Skořicová dobrůtka

Žloutky, cukr a olej utřeme, přidáme mouku, vodu, prášek do pečiva, vanilkový cukr a nakonec snih ze 4 vajec. Uvaříme 2 pudinky (nesladíme) a nalijeme... více o Skořicová dobrůtka

Smetanovo-sýrové penne se žampiony

Smetanovo-sýrové penne se žampiony

Uvaříme penne těstoviny, necháme okapat. Do misy dáme asi trojúhelníčky sýra s nivou, dáme do mikrovlnky změknout, pak pořádně rozmícháme. Přidáme... více o Smetanovo-sýrové penne se žampiony

Vepřová krkovice se skořicí

Vepřová krkovice se skořicí

Plátky vepřové krkovice osolíme, opepříme, posypeme skořicí, pokryjeme syrovou mrkví nakrájenou na kolečka, posolíme, zaprášíme skořicí, přídáme Perlu... více o Vepřová krkovice se skořicí

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • ...
  • 166
  • Další stránka

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

Poslední sledované recepty

238
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
130
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
125
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
86
Dosa indická falešná (palačinka), základní recept
Dosa indická falešná …
65
Polníčkový salát se zeleninou
Polníčkový salát se…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

  • Recepty.cz
  • Vaření
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact