• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Oběd

Oběd

Vybíráme z receptů

Přidat kategorii do oblíbených
Drůbeží koktejl / salát

Drůbeží koktejl / salát

Maso okořeníme dle vlastní chuti, osmažíme ze všech dozlatova stran na trošce rozpáleného oleje a necháme zchladnout. Maso pokrájíme na malé kousky a... více o Drůbeží koktejl / salát

45 minut
Kuřecí se smetanou a špenátem

Kuřecí se smetanou a špenátem

Nakrájíme si cibuli na malinko větší kousky. Na pánev dáme olej a necháme rozehřát. Poté přidáme cibulku a necháme ji zlehka osmahnout. Když nám... více o Kuřecí se smetanou a špenátem

60 minut
Zapečené těstoviny s petrželkou

Zapečené těstoviny s petrželkou

Nejprve si dáme uvařit těstoviny do osolené vody. Mezitím co se nám budou vařit těstoviny si nakrájíme Maďarskou klobásu a červenou papriku. Když máme... více o Zapečené těstoviny s petrželkou

Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami

Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami

Kuskus dáme do misky, přidáme lžíci bylinkového oleje z naložených sušených rajčat a zalijeme vařící vodou dle návodu. Kuskus necháme nabobtnat, pak... více o Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami

60 minut
Rizoto ,,co dům dal"

Rizoto ,,co dům dal"

Nejprve si namarinujeme maso - sůl, pepř, paprika mletá sladká i pálivá, KARI, trochu česneku a upečeme v předehřáté troubě na 180°C, podlijeme a pak... více o Rizoto ,,co dům dal"

60 minut
polévka "co dům dá"

polévka "co dům dá"

Do hrnce si dáme olej a necháme ho rozpálit. Potom přidámé nakrájenou cibuli, pórek, mrkev, nakrájené brambory na kostičky, hrách, čočku, fazole (bílé... více o polévka "co dům dá"

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Na rozpuštěném sádle osmažíme jemně pokrájenou cibuli se slaninou dosklovata. Ke konci také přidáme osmažit i na kolečka pokrájenou čabajku. Zaprášíme... více o Kyselica (zelňačka) s čabajkou

10 minut
Francouzský dresing

Francouzský dresing

Příprava majonézy: Do "válce" nalijeme slunečnicový olej, přidáme žloutky, hořčici, špetku soli a pepře a zakápneme octem. Tyčový mixér ponoříme až na... více o Francouzský dresing

45 minut
Smažený řapíkatý celer

Smažený řapíkatý celer

Řapíky celeru používáme zásadně čerstvé, křehké a křupavé. Pokud použijeme starší, seschlé a gumové, budeme tahat z pusy vlákna řapíků, které nám... více o Smažený řapíkatý celer

Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou

Dušený špenát se schwarzwaldskou…

Cibuli osmažíme na oleji nebo másle dosklovata, přidáme najemno nasekaný česnek, který necháme v cibuli jen krátce provonět a hned po něm přisypeme... více o Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou

60 minut
Rybí guláš

Rybí guláš

V podstatě postupujeme jako u jakéhokoliv guláše. Filety si nakrájíme na menší kousky. Na oleji opražíme cibulku do zlatova. Dáme filety chvilku... více o Rybí guláš

60 minut
Vege segedýn

Vege segedýn

Nakrájíme hlívu na menší části. Cibuli nakrájíme na kostičky. Dáme smažit na olej. Pak vložíme hlívu necháme smažit s cibulkou pak přidáme zelí a... více o Vege segedýn

Banánové palačinky raw

Banánové palačinky raw

Banány rozmixujete s citronovou šťávou na pyré. To nalijete na plech nebo rovné talíře a sušíte na 40 stupňů v troubě nebo v sušičce nejlíp přes noc.... více o Banánové palačinky raw

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Oloupané cibule pokrájíme na klínky, slaninu na nudličky či kostičky a na trošce oleje smažíme za občasného promíchání do zesklovatění cibule. Pak... více o Fazole (nejen) se slaninou

Kuřecí srdíčka - pečená

Kuřecí srdíčka - pečená

Kuřecí srdíčka důkladně očistíme, opláchneme ve studené vodě, dáme do hrnce, osolíme, zalijeme vroucí vodou a to jen tolik, aby byla ponořená a vaříme... více o Kuřecí srdíčka - pečená

40 minut
Dobré rizoto

Dobré rizoto

Do hrnce dáme trochu oleje, nasypeme rýži . Osmahneme tak, aby rýže zbělala, poté zalijeme vroucí vodou z konvice. Vodu osolíme a vaříme 10 - 15 min.... více o Dobré rizoto

20 minut
Rychločína

Rychločína

Dáme si vařit rýži. Mezitím si nakrájíme cibuli na nudličky a dáme na pánev osmahnout. Kuřecí maso si nakrájíme také na nudliičky, osolíme, opepříme,... více o Rychločína

20 minut
Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

V hrnci osmahneme cibulku, a přidáme fazole v rajčatové omáčce z konzervy. Okořeníme např. chiili vločkami, granulovaným česnekem, osolíme. Přidáme... více o Fazole z konzervy

20 minut
Kuřecí maso s těstovinami

Kuřecí maso s těstovinami

Dáme si vařit těstoviny v osolené vodě na 15 min. Cibulku na kostičky si osmahneme na pánvi. Kuřecí maso si nakrájíme na kostičky, osolíme,... více o Kuřecí maso s těstovinami

30 minut
Chutná čína ze sojového masa

Chutná čína ze sojového masa

Do hrnce dáme vařit jeden litr vody. Až začne vřít, přidáme bujon a sojové plátky. Vaříme ve vroucí vodě po dobu dvaceti minut. Poté sojové maso... více o Chutná čína ze sojového masa

90 minut
Skleničkový oběd

Skleničkový oběd

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Kuře očistíme a naporcujeme. Na másle osmažíme jemně pokrájenou cibuli. Když je cibule zlatavá,... více o Skleničkový oběd

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nebo krůtí maso pokrájíme na nudličky a osolíme. Mouky smícháme s libovolným kořením, které máme v oblibě a s ledovou vodou (cca 1,5 dl)... více o Kuřecí nudličky v tempuře

40 minut
Kuřecí řízky (kapsy) po italsku

Kuřecí řízky (kapsy) po italsku

Do kuřecích prsou prokrojíme opatrně hluboké kapsy, které naplníme plátky mozzarely a směsí z drobně pokrájených rajčat a italské uzeniny, ke které... více o Kuřecí řízky (kapsy) po italsku

45 minut
Jahodové ravioli

Jahodové ravioli

Z mouky a vajec uhněťte vláčné těsto. Můžete přidat trochu oleje. Těsto vyválejte na tenké plátky a vykrojte tvary. Na polovinu z nich dejte jahody,... více o Jahodové ravioli

65 minut
Brusinkové lasagne

Brusinkové lasagne

Pláty lasagní povařte 5 minut ve vroucí vodě. Troubu předehřejte na 180 °C. Mezitím smíchejte mascarpone se smetanou, nahrubo nastrouhanými jablky a... více o Brusinkové lasagne

20 minut
Nudle s mákem a ovocem

Nudle s mákem a ovocem

Nudle uvařte podle návodu a sceďte. Blumy vypeckujte. Rozehřejte 50 g másla a ovoce opečte. Nudle promíchejte s třetinou máku, přidejte ovoce, zasypte... více o Nudle s mákem a ovocem

30 minut
Bulgurové placky s červenou řepou

Bulgurové placky s červenou řepou

Bulgur uvařte podle návodu a nechte vychladnout. Nastrouhejte bramboru a řepu, spařte špenát. Vše důkladně promíchejte. Zahustěte moukou, osolte,... více o Bulgurové placky s červenou řepou

25 minut
Hovězí steak se salsou verde

Hovězí steak se salsou verde

Nasekanou petržel a bazalku smíchejte s utřeným česnekem, nadrobno nasekanými filety ančoviček a kapary. Dochuťte octem, cukrem, citronovou šťávou a... více o Hovězí steak se salsou verde

30 minut
Placky s humusem z avokáda

Placky s humusem z avokáda

Avokáda oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Přidejte propláchnutou cizrnu, tahini i drcený česnek a vše dobře rozmixujte. Dochuťte solí, pepřem a... více o Placky s humusem z avokáda

40 minut
Chlebíček s petrželí

Chlebíček s petrželí

Petržel nastrouhejte najemno. Smíchejte ji s citronovou šťávou a javorovým sirupem. Troubu předehřejte na 180 °C, formu vymažte olejem a vysypte... více o Chlebíček s petrželí

45 minut
Hovězí vývar

Hovězí vývar

Maso zprudka opečte spolu s kořenovou zeleninou v troubě při 200 aC. Opláchněte od přebytečné bílkoviny a v hrnci zalijte vodou. Přidejte pórek, rajče... více o Hovězí vývar

360 minut
Slepičí vývar F.O.O.D.

Slepičí vývar F.O.O.D.

Naporcovanou slepici zprudka opečte spolu s kořenovou zeleninou v předem rozehřáté troubě na 200 °C, asi 30 minut. Poté maso a zeleninu opláchněte od... více o Slepičí vývar F.O.O.D.

260 minut
Uzený vývar

Uzený vývar

Uzená žebra zalijte vodou a přiveďte k varu. Po 5 minutách je sceďte a přilijte novou vodu. Přidejte mrkev, cibuli, česnek, petrželku a koření a... více o Uzený vývar

60 minut
Fazolová polévka F.O.O.D.

Fazolová polévka F.O.O.D.

Den předem namočte do vody fazole. V osolené vodě je vařte doměkka asi 40 minut. Na sádle krátce orestujte nakrájené brambory, zalijte vývarem,... více o Fazolová polévka F.O.O.D.

80 minut
Beskydský králík

Beskydský králík

Králíka rozporcujte, osolte, opepřete a spolu s česnekem a olejem naložte nejlépe přes noc. Uzený bok nakrájejte na kousky, nadrobno nasekejte cibuli... více o Beskydský králík

50 minut
Kotlety plněné kysaným zelím

Kotlety plněné kysaným zelím

Uzený špek nakrájejte na kostičky, 50 g si dejte stranou, zbytek vsypte do kastrolu. Cibuli nakrájejte nadrobno a přidejte do kastrolu. Restujte, až... více o Kotlety plněné kysaným zelím

120 minut
Bůčková roláda s nádivkou

Bůčková roláda s nádivkou

Vepřové podélně uprostřed nařízněte. Naklepejte ho tak, aby bylo všude stejně silné. Uprostřed okmínujte, plát osolte a opepřete. Na pánvi na oleji... více o Bůčková roláda s nádivkou

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

Na sádle orestujte nasekanou cibuli a kostky uzeného. Vmíchejte nakrájenou plec, osolte, opepřete a orestujte. Podlijte vodou, zredukujte, zaprašte... více o Segedínský guláš - F.O.O.D.

30 minut
Karbanátky s ovesných vloček

Karbanátky s ovesných vloček

Do kastrolu dáme vařit vodu s kořením a solí. (Koření a sůl dle chuti) Když je voda ve varu,nasypat vločky a 2 minuty za stálého míchání vařit,... více o Karbanátky s ovesných vloček

80 minut
Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

Ryby opláchněte, nakrájejte na zhruba 5 cm dlouhé kousky a vysušte. Makrely osolte, opepřete, přidejte sójovou a rybí omáčku a olej. Nechte zhruba... více o Karamelizovaná ryba v hliněné nádobě

Kuskus se zeleninou a tuňákem

Kuskus se zeleninou a tuňákem

Kuskus nasypeme do misky a zalijeme dle návodu na obalu buď horkým vývarem nebo vodou a necháme nabobtnat pod pokličkou. Zeleninu volíme z více druhů:... více o Kuskus se zeleninou a tuňákem

Losos (nejen) v bylinkách

Losos (nejen) v bylinkách

Z oleje, citronové šťávy i kousků citronové kůry (postačí pár hoblinek žluté kůry) nasekaného česneku a bylinek vymícháme v hlubokém talíři marinádu,... více o Losos (nejen) v bylinkách

45 minut
chili-medové paličky

chili-medové paličky

Česnek, zázvor, chili, med a sojovou omáčku smícháme v misce a vložíme do ní paličky (stehýnka, křidélka...). Necháme 4-6 hodin odpočinout (můžeme... více o chili-medové paličky

120 minut
Míšovy fazole v tomatu

Míšovy fazole v tomatu

Dáme vařit fazole ve vývaru (lépe je nechat napučet přes noc) a vaříme do změknutí. Na rozpálenou pánev s olejem dáme orestovat na hrubo nakrájenou... více o Míšovy fazole v tomatu

50 minut
Farmářská polévka

Farmářská polévka

Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do růžova na rozpáleném oleji. Mrkev a tuřín okrájíme, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli. Zeleninu krátce... více o Farmářská polévka

160 minut
Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Maso ze všech stran osolíme, opepříme, a připravíme omáčku. Horčici prošleháme s medem, worčestrovou omáčkou a olejem. Směsí potřeme maso a pečeme při... více o Krkovička pečená na medu a hořčicí

15 minut
Dietní bezlepková žemlovka

Dietní bezlepková žemlovka

1. Do misky nalejeme mléko, můžeme přidat i skořici na ovoňeňí.Chleb by mel být trochu tvrdší.Namáčíme ho do mléka a klademe na dno pekáče. 2. Tvarohy... více o Dietní bezlepková žemlovka

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Množství kuskusu v poměru k hotové špenátové směsi záleží čistě na každém individuálně. Někdo má rád kuskus sušší, jiný zase krémovější, takže se při... více o Špenátový kuskus

45 minut
Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Brambory a pastinák očistěte a nakrájejte na kostičky. Uvařte v osolené vodě do poloměkka a sceďte. V hrnci rozpusťte máslo a zpěňte na něm krupici.... více o Pórková polévka se slaninou I.

65 minut
Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Maso zalijte vodou, přidejte koření, přiveďte k varu, snižte teplotu a zvolna vařte. Lžící průběžně sbírejte pěnu. Po 30 minutách přidejte na kostičky... více o Ukrajinský boršč

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • ...
  • 276
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

Poslední sledované recepty

172
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
144
Jemnický řízek v bramboráku
Jemnický řízek v…
89
Bezlepková bábovka
Bezlepková bábovka
86
Cizrnové karí se špenátem
Cizrnové karí se špenátem
63
Topinamburová polévka s chilli
Topinamburová polévka s…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Oběd
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact