• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zuzčin koláč
Napište svůj komentář k receptu

Zuzčin koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zuzčin koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hladká mouka
    • sůl
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks vejce
    • 90
      g droždí
    • 100
      g cukr
    • 0,50
      l mléko
    • 2
      ks čokoládový pudink
    • 250
      g cukr krystal
    • 250
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Nejprve připravíme náplň: z 0,5 l mléka a 2 práškových pudinků uvaříme klasický pudink, když začne bublat, vmícháme pokrájené máslo a mícháme, dokud se nerozpustí a nespojí s pudinkem. Kvásek: 0,5 l mléka trošku zahřejeme, přidáme 100 g cukru a droždí, necháme trošku vykynout.
2
Těsto: mouku, sůl, kvásek, 5 lžic oleje vypracujeme na hladké těsto, a potom ještě zapracujeme ze 3 bílků sníh - je to piplačka, ale stojí to zato. Těsto necháme 10 minut kynout, potom ho rozdělíme na 8 stejných částí. Každou část rozválíme na 0,5 cm a natřeme studenou náplní, srolujeme jako roládu - nezapomeňte konce pěkně zahnout, aby náplň nevytekla. Dvě tyto jakoby rolády přetáčíme přes sebe - vznikne jakoby cop. Vrch potřeme 3 žloutky smíchanými se 3 lžícemi oleje. Nakonec budeme mít 4 copy. Na jeden plech se vejdou dva copy. Necháme kynout 30 minut a pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Hruškový koláč s vanilkovým medem

Hruškový koláč s vanilkovým medem

Makový koláč se švestkami a mandlemi

Makový koláč se švestkami a mandlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Magda | 5. 11. 2006 13:44

    Dělala jsem z poloviční dávky, ale ta náplň se mi zdála docela řídká a abych to zabalila do závinu, musela jsem ji tam dát míň. V troubě to hodně vykynulo a naopak té náplně tam pak bylo málo, ale kdybych tam dala všechnu náplň, tak bych to nezabalila. Ale jinak chuťově dobrý.

  • jarmila obrusnikova | 4. 11. 2006 15:38

    zrovna jsem ho dopekla dělala jsem ho poprvé a těsto jsem vyválela moc veliké a v troubě mi prasklo tak si dejte na to pozor ale jinak je moc dobrý dávám za jedna

  • Margita | 3. 11. 2006 14:19

    Tento recept je tu už pod iným názvom. Ale je výborný.

  • Martina N | 2. 11. 2006 16:52

    Mám podobný recept kde ide do cesta iba sneh z bielkov a do pudingov 1 Hera. Je to výborný jemný koláčik ale robím ho z polovičnej dávky.Plnku asi tak z 3/4 dávky aby jej bolo viac. Takto je ho hrozne veľa.Jedna z mojich dcér ho miluje a vraví mu čokoládovník:)

  • Jana z VM | 2. 11. 2006 10:48

    Moc mě tento recept zaujal! Až bude příležitost, určitě vyzkouším !! Zná jej někdo, jaký byl výsledek ? Nebo se s námi o své zkušenosti podělí autor(ka) ?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Oběd Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládový pudink Cukr Cukr krystal Droždí Hladká mouka Máslo Mléko Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na paprice

Kotlety na paprice

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Nedělní štola

Nedělní štola

Brokolicová pomazánka

Brokolicová pomazánka

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Papriková pasta

Papriková pasta

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Podzimní jablečný (hruškový) koláč s drobenkou

Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…

Bůčkový holandský řízek

Bůčkový holandský řízek

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

29
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
29
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
20
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
20
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
19
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

Vytočená Berenika Kohoutová: Tvrdý distanc od Okamury!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Zuzčin koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact