• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zuzčin koláč
Napište svůj komentář k receptu

Zuzčin koláč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zuzčin koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hladká mouka
    • sůl
    • 8
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks vejce
    • 90
      g droždí
    • 100
      g cukr
    • 0,50
      l mléko
    • 2
      ks čokoládový pudink
    • 250
      g cukr krystal
    • 250
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Nejprve připravíme náplň: z 0,5 l mléka a 2 práškových pudinků uvaříme klasický pudink, když začne bublat, vmícháme pokrájené máslo a mícháme, dokud se nerozpustí a nespojí s pudinkem. Kvásek: 0,5 l mléka trošku zahřejeme, přidáme 100 g cukru a droždí, necháme trošku vykynout.
2
Těsto: mouku, sůl, kvásek, 5 lžic oleje vypracujeme na hladké těsto, a potom ještě zapracujeme ze 3 bílků sníh - je to piplačka, ale stojí to zato. Těsto necháme 10 minut kynout, potom ho rozdělíme na 8 stejných částí. Každou část rozválíme na 0,5 cm a natřeme studenou náplní, srolujeme jako roládu - nezapomeňte konce pěkně zahnout, aby náplň nevytekla. Dvě tyto jakoby rolády přetáčíme přes sebe - vznikne jakoby cop. Vrch potřeme 3 žloutky smíchanými se 3 lžícemi oleje. Nakonec budeme mít 4 copy. Na jeden plech se vejdou dva copy. Necháme kynout 30 minut a pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hruškový koláč s vanilkovým medem

Hruškový koláč s vanilkovým medem

Kynutý koláč s tvarohem

Kynutý koláč s tvarohem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Magda | 5. 11. 2006 13:44

    Dělala jsem z poloviční dávky, ale ta náplň se mi zdála docela řídká a abych to zabalila do závinu, musela jsem ji tam dát míň. V troubě to hodně vykynulo a naopak té náplně tam pak bylo málo, ale kdybych tam dala všechnu náplň, tak bych to nezabalila. Ale jinak chuťově dobrý.

  • jarmila obrusnikova | 4. 11. 2006 15:38

    zrovna jsem ho dopekla dělala jsem ho poprvé a těsto jsem vyválela moc veliké a v troubě mi prasklo tak si dejte na to pozor ale jinak je moc dobrý dávám za jedna

  • Margita | 3. 11. 2006 14:19

    Tento recept je tu už pod iným názvom. Ale je výborný.

  • Martina N | 2. 11. 2006 16:52

    Mám podobný recept kde ide do cesta iba sneh z bielkov a do pudingov 1 Hera. Je to výborný jemný koláčik ale robím ho z polovičnej dávky.Plnku asi tak z 3/4 dávky aby jej bolo viac. Takto je ho hrozne veľa.Jedna z mojich dcér ho miluje a vraví mu čokoládovník:)

  • Jana z VM | 2. 11. 2006 10:48

    Moc mě tento recept zaujal! Až bude příležitost, určitě vyzkouším !! Zná jej někdo, jaký byl výsledek ? Nebo se s námi o své zkušenosti podělí autor(ka) ?!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Oběd Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládový pudink Cukr Cukr krystal Droždí Hladká mouka Máslo Mléko Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Flamendří česnečka

Flamendří česnečka

Dušený květák babičky Schwarzové

Dušený květák babičky Schwarzové

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Vepřové řízky v pařízském těstíčku

Americký ořechový koláč

Americký ořechový koláč

Božský čokoládový dort

Božský čokoládový dort

Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

128
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů
Těstoviny ala Lasagne…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
17
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ostružiny s mandlovou…

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Zuzčin koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact