• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zuzančin úžasný cheesecake
Napište svůj komentář k receptu

Zuzančin úžasný cheesecake

autor: martinahayek
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 420
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný cheesecake
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Korpus
    • 100
      g máslo rozehřáté
    • 250
      g sušenky (já používám lotus, už jsem zkoušela i esíčka a bebe, ale to není tak dobré)
  • Náplň
    • 4
      ks vejce
    • moučkový cukr 2/3 hrnku
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 500
      g tučný tvaroh (já dávám 250 g polotučného a 250 tučného)
    • 1
      lžička vanilková tresť (dávám jeden pytlík vanilkového cukru)
  • Zdobení
    • 1
      lžíce moučkový cukr může být
    • 1
      kelímek zakysaná smetana (vanilková příchuť, já zas dala vanil. cukr)
    • 3
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
**Korpus:**
2
1: Sušenky nastrhouhám nebo rozmixuju na jemnou drť a přidám rozehřáté máslo - promíchat, aby sušenková drť byla úplně rozvlhčená.
3
2: Dortovou formu vytřeme máslem nebo olejem, já dávám ještě trochu hrubé mouky, aby se to moc nelepilo.
4
3: Sušenkovou drť dáme do formy, přitlačíme a dáme do ledničky aby ztuhla, cca na dobu, kdy budu připravovat náplň.
5
**Náplň:**
6
1: Trouba předhřátá na 180 stupňů
7
2: Rozšleháme tvaroh, cukr, citrónovou šťávu, vanilku a postupně přidáváme jedno vejce po druhým a šleháme a šleháme.
8
3: Pak se to jen naleje do formy a peče se cca 50min.
9
4: Náplň by měla být tuhá, ke konci, když už skoro je, tak se začne tvaroh trochu nafukovat, stačí propíchnout
10
**Zdobení:**
11
Vše se promíchá a podle chuti se přidá citronová šťáva, cukr a nandá se na upečený dort, dle chuti lze ještě dozdobit různým ovocem, nejlépe osvědčené je granátové jablko.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Úžasný hruškový koláč

Úžasný hruškový koláč

Úžasný mrkvový krém

Úžasný mrkvový krém

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

Mini cheesecake jako Créme Brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gracia | 21. 2. 2019 21:06

    Nejdříve jsem se dost bála že to neklapne protože náplň byla strašně řídká ale v pohodě upekl se krásně :) pekla jsem na 150° 50min na horkovzduch. Místo cukru jsem dala med.

  • Petra444 | 15. 1. 2019 22:04

    180 stupnov na 50 minut...a cheesecake leti do koša..dik

  • krihackova@seznam.cz | 19. 8. 2018 22:05

    Skvělý!! Příště zkusím z mascarpone, at to ma neco společného, ale i tak byl luxus. Nedavala jsem teda tolik cukru a minuty a stupně byly ok. Děkuji za recept.

  • Daniela Zavadilová z Kroměříže | 16. 9. 2016 14:12

    Příště si změř stupně a minuty pořádně, slečno, je to na hovno! Otevřela jsem troubu a nestačím se divit, vypadá to jako špatný vtip! A to jsem chtěla tímto dezertem pohostit svého dubajského milence...

  • ivana | 4. 2. 2016 08:54

    prosim vas, ja jsem uplne mimo, ale chci to dokázat:-)))) jen mi prosim reknete, to jsem nevyčetla, ten tvaroh naliju na ten susenkovy podklad z lednicky a dam cele pect???? vrele diky :'(

  • Vendy | 1. 3. 2015 13:57

    Tak cheese, máme připravený k vylití do formy, tak jsme zvědavý jak nám tento recept bude chutnat (taky jsme ho malinko pozměnili ale jen tím, že sme si dali mascarpone a jeden tvaroh). Těšíme se <3 <3

  • Jarmi111 | 24. 4. 2014 16:27

    Super, dělala jsem větší množství , do větší formy, zapomněla jsem na vajíčka a dala jsem do tvarohu 1puding a bylo to vynikající. Trochu pozměněny recept, ale věřím, ze kdybych to dělala přesně podle nej , povedl by se taky. Diky za recept, určitě ho nedělám naposledy. ;-)

  • Veru_Recepty
    Veru_Recepty | 11. 6. 2013 14:24

    tento cheescake je výborný, používám taky Lotusky, jen místo tvarohu dávám opravdu mascarpone, abych zachovala ten "cheese" :).. nebo někdy jeden tvaroh a jedno mascarpone, dort je pak přeci jen lehčí.. každopádně dávám za 1, vždy když ho peču má obrovský úspěch! A 50min je podle mě správný čas, asi záleží na troubě/programu.

  • Petra | 28. 7. 2011 21:30

    Mno... :-D ted jsem ho dopekla,priprava v poho...jen 180 na 50min je asi moc...trosku mi to zhnedlo...nemohla jsem kontrolovat,ale cas na troube to delal za me :-D zitra poleju a pokladu jahudkama...no pripisnu,jake to bylo...zatim 1- :-D ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty Cheesecake
Moučníky Dorty Svačina Pečení Děti Narozeniny Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Máslo Moučkový cukr Sušenky Tučný tvaroh Vanilková tresť Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Buchty kynuté

Buchty kynuté

Český chleba v cizině

Český chleba v cizině

Smažené špagety se zeleninou

Smažené špagety se zeleninou

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Dýňový koláč s polevou

Dýňový koláč s polevou

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

78
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem …
21
Ořechová bábovka III.
Ořechová bábovka III.
20
Makronky se třemi náplněmi
Makronky se třemi…
18
Kokosová bábovka s kefírem
Kokosová bábovka s…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Ztracené kuře
Ztracené kuře
Zuccotto s čokoládou
Zuccotto s čokoládou
Zuppa Inglese
Zuppa Inglese
Zvolna pečený celer
Zvolna pečený celer
Žába v díře
Žába v díře
Žabí očka, varianta ořechová
Žabí očka, varianta ořechová
  • Recepty.cz
  • Zuzančin úžasný cheesecake
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact