• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou

autor: Ratataholoubek
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g filety
    • 45
      g eidam sýr
    • sůl
    • cukr
    • majoránka
    • 15
      g mouka
    • worcestrová omáčka
    • mletý kmín
    • kmín
    • olej
    • voda
    • vepřová kýta nebo plecko
    • francouzská hořčice zrna
    • 0,50
      ks klobása

Postup přípravy receptu

1
Maso rozklepej na tenké plátky, pozor na díry aby nevytekl sýr. Naklepané maso okořeň solí, pepřem, majoránkou, cukrem a celým kmínem . Klobásu a Eidam nakrájej na vetší kousky 0,5 - 1 cm, vhoď do misky a přidej francouzskou hořčici. Nejlépe rukou promíchej suroviny a mírně vmáčkni zrna hořčice do sýra. Směsí naplň maso a spíchni špejlí s hrotem. Do kastrolku nalej olej a rozpal, na oleji restuj hotový závitek do barvy, aby se maso zatáhlo a neboj se, že se spálí. Opražený závitek vyjmi, do tuku v pánvi přidej mouku, vytvoř tmavou jíšku, zalej vodou, přiveď k varu, přidej zavitek a dus do měkka.
2
Dochutím to vždy drceným kmínem, solí a cukrem. Jako přílohu použij v podstaťe cokoli.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

Vejce plněná sýrem

Vejce plněná sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • 520208 | 8. 4. 2011 22:30

    Kam dát těch 200 gramů filet z počátku ingrediencí?

  • Lada Kovářová | 23. 6. 2009 17:18

    Jedná se o francouzskou celozrnnou hořčici, dnes již koupíte v každém supermarketu.

  • František Pazdera | 23. 6. 2009 16:29

    Co jsou francouzské hořčice zrna?Děkuji za vysvětlení

  • Di - | 23. 6. 2009 12:50

    Tedy, Martine, ty kýta nebo plecko se snad nejprve musí nařezat na plát a teprve potom rozklepat, ne? Dost dobře si nedovedku představit, že bych bušila do hroudy masa.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Eidam sýr Filety Francouzská hořčice Klobása Kmín Majoránka Mletý kmín Mouka Olej Sůl Vepřová kýta Voda Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zadělávané fazolky

Zadělávané fazolky

Pomazánka z paštiky

Pomazánka z paštiky

Pórková polévka s krupicí

Pórková polévka s krupicí

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát

Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát

Křenová pomazánka II.

Křenová pomazánka II.

Broskvový želé řez

Broskvový želé řez

Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

86
Motaný makový / ořechový závin
Motaný makový / ořechový…
78
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
42
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem
Chřest s křupavou…
41
Domácí kečup
Domácí kečup
39
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact