• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Znojemský guláš
Napište svůj komentář k receptu

Znojemský guláš

autor: čoki
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Znojemský guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hovězí maso
    • 250
      g párky
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané okurky
    • hořčice
    • pepř mletý
    • paprika
    • tmavá jíška

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahnout cibulku, přidat na kostky maso, opéct, zasypat kořením, přidat hořčici, osolit a podlít vodou. Dusit pod pokličkou, po změknutí masa přidat párky nakrájené na kolečka a okurky nakrájené na nudličky, nechat vydusit šťávu, zasypat trochou instantní jíšky tmavé.
2
Podávat s knedlíkem, rýží či těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 28. 9. 2016 17:51

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • Irena | 28. 9. 2016 17:48

    Tak, párky, no to je hnus.Vůbec tam nepatří.

  • pepa | 30. 12. 2014 02:13

    no - Znojemský se to jmenuje po znojemských okurkách - ty jaksi chybí - nebo ne? autor si zřejmě spletl pojmy s dojmy

  • Jana T. | 5. 4. 2013 18:19

    Dobrý, ale ne výborný. Tolik párků udělá z guláše skoro buřtguláš.

  • Eva | 4. 2. 2012 18:53

    ;-)

  • Emil | 2. 5. 2011 13:35

    Tak to dnes vařím, a doufám že to bude moc dobrý. Podávám to s rýži, pač rýže je nejlepší :D

  • Honza | 3. 4. 2011 13:58

    Až na to zasypání umělou jíškou super. 8-)

  • Klara Kholova | 15. 9. 2009 23:23

    Je to moc dobré, my měli dnes k večeři, mňam!

  • Lenka Karkulka | 23. 11. 2007 16:23

    Mňáááááám Mňáááááám. Tak to je opravdu dobrota. Nikdy jsem moc omáčky nedělala i když je miluju tak teď se zaučuju a tahle je skvělá a jednoduchá. Už se těším až mi dobublají na plotně těstoviny a pustím se do té bašty. Udělala jsem to bez vajec i bez párku a je to super i tak.

  • LADA POLKA | 27. 10. 2007 12:46

    URČITE TO OCHUTNÁM

  • pejko | 1. 2. 2007 14:15

    horcica sa dava az na koniec,lebo na zaciatku straca svoju chut.uhorky by som tiez nakrajal na kolieska ako parky nech to je rovnake

  • Ivona | 2. 5. 2006 10:38

    Mohu doporučit, včetně párků i vajec natvrdo - v podstatě ingredience stejné jako na španělské ptáčky, jen si ušetříme balení, je to dříve hotové a připadá mi, jako by se všechny chutě lépe propojily. Recept jsem před lety převzala od tchyně pod názvem miš maš.

  • Manča | 29. 4. 2006 13:36

    Tento guláš znám bez párku,moje maminka ho hodně vařila,u nás párky moc nefrčí,přesto jsem vyskoušela a chutnalo nám moc,bylo to dobré,díky,.

  • Jana Kutačová | 26. 4. 2006 07:05

    Dělám úplně podobně hovězí roštěnky,jen nakonec krom okurek přidávám ještě vajíčka natvrdo,která nadrobno nakrájím.Je to moc dobré a tento recept určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Ostatní Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Hovězí maso Nakládané okurky Paprika Párky Pepř mletý Rostlinný olej Tmavá jíška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Pampeliškový med III.

Pampeliškový med III.

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

52
Klasické lečo
Klasické lečo
33
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
30
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze…
29
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
22
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Náročná pouť Pavly Beretové: Pěšky z Prahy do Ostravy! Ušla přes 400 kilometrů…

Náročná pouť Pavly Beretové: Pěšky z Prahy do Ostravy! Ušla přes 400 kilometrů…

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Znojemský guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact