• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Zmrzlina
Napište svůj komentář k receptu

Zmrzlina

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zmrzlina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Základ
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce cukr
  • Další přísady
    • kakao
    • kokos
    • káva
    • ovoce atd.

Postup přípravy receptu

1
Ušlehat šlehačku, vyšlehat 2 žloutky se dvěma lžícemi cukru, ze dvou bílků ušlehat pevný sníh a všechno spojit - smíchat na lehký krém. Může se nechat jen tak anebo přidá každý dle své chuti kakao, kokos, kávu, rozmačkané ovoce apod. Nalijeme do misek a dáme zmrazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zmrzlina s růžovým pepřem

Zmrzlina s růžovým pepřem

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými ořechy

Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • štěpánka | 23. 4. 2013 10:59

    Pro začátečníky bych ještě uvedla,jak vyšlehat šlehačku,že pokud ji šleháte bez ztužovače a nedáte tam ani cukr,šlehačka se srazí a měla by být vychlazená z lednice,ale na podruhé to vyšlo,šlehala jsem vše mixérem,akorát se mi zdá,že je jí docela málo,mám tak pul misky,ale ted jsem ji dala zmrazit,tak jsem zvědavá,jestli to stálo za to,jestli ji udělám příště zas nebo se vrátím ke kupované.

  • leos | 21. 10. 2012 13:37

    Vynikajici zmrzlina, deti se jen olizovaly, udelali jsme grankovou, priste zkusime jahodovou, mnam!

  • :D | 23. 8. 2012 20:53

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • lusy šubrová | 12. 11. 2011 18:29

    ten recept s kakaem je vážně vybornej <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • k----------lpi- | 19. 11. 2010 18:06

    vypadá to dobře ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-) :-) :-) :-) :-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • k----------lpi- | 19. 11. 2010 18:04

    vypadá to dobře ;-) ;-)

  • zdenka supolova | 6. 8. 2009 14:11

    Jen chci ještě upozornit,že opravdu jen lehce prošlehat,kdepak mixér,jak se tu píše v komentářích,to pak zmrzka klesne na polovičku,tak pozor

  • zdenka supolova | 5. 8. 2009 10:50

    Vyzkoušela jsem BEZ i S dodatečným prošleháním a S je lepší,doporučuji Jirkovu verzi.

  • Vanda Neradová | 4. 8. 2009 10:53

    Milý Jirko, obvyklá chyba je taky neověřit si své vlastní tvrzení :-) Žloutek obsahuje lecitin, přírodní emulgátor, který spojuj tučnou a vodní bázi. Zmrzlinu jsem včera zkusila - BEZ dodatečného promíchání po částečníém zamrznutí - a je jak víno! Recept je ok, jen někteří kuchaři by měli víc vařit místo psaní... :-)

  • Jitka Hanzlíková | 29. 6. 2008 20:59

    Bezva - rychlé, jednoduché, dobré, dávám za 1. Po hodinovém studiu kuchařek, kde jsou převážně recepty na „vařené“ zmrzliny (a kdo má stát v tomhle vedru u sporáku), jsem sestavila téměř stejný recept, včetně dodatečného prošlehání po zamrazení (ale mixer je si lepší). Kdybych se podívala rovnou, mohla jsem si tuto anabázi ušetřit.

  • Šárka Furchová | 13. 4. 2008 15:07

    Zkoušela jsem už spoustu receptů na domácí zmrzlinu, ale tato je zatím asi nejlepší :-)

  • HaNKA | 9. 7. 2007 20:54

    Pozor na syrová vejce!

  • Jirka Plaček | 9. 7. 2007 16:07

    Máte tam obvyklou českou chybu při domácí výrobě zmrzliny. Tímto způsobem se vám vysrážejí ledové krystalky VODY. Řešení je jednoduché: dáte to zamrazit - ne úplně. Pak to vyjmete a na dobrém mixeru to v tom polomraženém stavu ROZMIXUJETE. A pak to dáte zamrazit definitině.

  • Jana z VM | 2. 7. 2007 07:32

    Komu se nechce šlehat zvlášť žloutky a bílky, klidně ať vyšlehá celá vejce s cukrem (alespoň 10 minut) a potom zamíchá s ušlehanou šlehačkou a případně další příchutí. Je to výborná zmrzlina !!

  • szekelka | 30. 6. 2007 01:22

    Vyskousela jsem a byla moooc vyborna.Chutnala memu manzelovi a malemu synkovi.Jak si pomlaskavali

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Dopolední svačina Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Káva Kokos Ovoce Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s lososem

Zeleninový salát s lososem

Zadělávané fazolky

Zadělávané fazolky

Andělské zvony

Andělské zvony

Lahodný čokoládový krém na dorty

Lahodný čokoládový krém na dorty

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Rychlá buchta s nemletým mákem

Rychlá buchta s nemletým mákem

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Cuketa s vejci - smaženice

Cuketa s vejci - smaženice

Kokosová bábovka s kefírem

Kokosová bábovka s kefírem

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

43
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
29
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
14
Smetanovo-tvarohový piškoťák s ovocem
Smetanovo-tvarohový…
14
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
13
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
AHA.cz Kotek s manželkou v ohrožení života: Tohle opravdu zabíjí!

Kotek s manželkou v ohrožení života: Tohle opravdu zabíjí!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Co následovalo po pohřbu Hezuckého (†55): Poslední mejdan (pro) Patrika! Splnili přání »ministra spojů«

Co následovalo po pohřbu Hezuckého (†55): Poslední mejdan (pro) Patrika! Splnili přání »ministra spojů«

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

  • Recepty.cz
  • Zmrzlina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact