• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zmrzlina
Napište svůj komentář k receptu

Zmrzlina

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zmrzlina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Základ
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce cukr
  • Další přísady
    • kakao
    • kokos
    • káva
    • ovoce atd.

Postup přípravy receptu

1
Ušlehat šlehačku, vyšlehat 2 žloutky se dvěma lžícemi cukru, ze dvou bílků ušlehat pevný sníh a všechno spojit - smíchat na lehký krém. Může se nechat jen tak anebo přidá každý dle své chuti kakao, kokos, kávu, rozmačkané ovoce apod. Nalijeme do misek a dáme zmrazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zmrzlina s růžovým pepřem

Zmrzlina s růžovým pepřem

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Zmrzlina s ananasem

Zmrzlina s ananasem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • štěpánka | 23. 4. 2013 10:59

    Pro začátečníky bych ještě uvedla,jak vyšlehat šlehačku,že pokud ji šleháte bez ztužovače a nedáte tam ani cukr,šlehačka se srazí a měla by být vychlazená z lednice,ale na podruhé to vyšlo,šlehala jsem vše mixérem,akorát se mi zdá,že je jí docela málo,mám tak pul misky,ale ted jsem ji dala zmrazit,tak jsem zvědavá,jestli to stálo za to,jestli ji udělám příště zas nebo se vrátím ke kupované.

  • leos | 21. 10. 2012 13:37

    Vynikajici zmrzlina, deti se jen olizovaly, udelali jsme grankovou, priste zkusime jahodovou, mnam!

  • :D | 23. 8. 2012 20:53

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • lusy šubrová | 12. 11. 2011 18:29

    ten recept s kakaem je vážně vybornej <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • k----------lpi- | 19. 11. 2010 18:06

    vypadá to dobře ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-) :-) :-) :-) :-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • k----------lpi- | 19. 11. 2010 18:04

    vypadá to dobře ;-) ;-)

  • zdenka supolova | 6. 8. 2009 14:11

    Jen chci ještě upozornit,že opravdu jen lehce prošlehat,kdepak mixér,jak se tu píše v komentářích,to pak zmrzka klesne na polovičku,tak pozor

  • zdenka supolova | 5. 8. 2009 10:50

    Vyzkoušela jsem BEZ i S dodatečným prošleháním a S je lepší,doporučuji Jirkovu verzi.

  • Vanda Neradová | 4. 8. 2009 10:53

    Milý Jirko, obvyklá chyba je taky neověřit si své vlastní tvrzení :-) Žloutek obsahuje lecitin, přírodní emulgátor, který spojuj tučnou a vodní bázi. Zmrzlinu jsem včera zkusila - BEZ dodatečného promíchání po částečníém zamrznutí - a je jak víno! Recept je ok, jen někteří kuchaři by měli víc vařit místo psaní... :-)

  • Jitka Hanzlíková | 29. 6. 2008 20:59

    Bezva - rychlé, jednoduché, dobré, dávám za 1. Po hodinovém studiu kuchařek, kde jsou převážně recepty na „vařené“ zmrzliny (a kdo má stát v tomhle vedru u sporáku), jsem sestavila téměř stejný recept, včetně dodatečného prošlehání po zamrazení (ale mixer je si lepší). Kdybych se podívala rovnou, mohla jsem si tuto anabázi ušetřit.

  • Šárka Furchová | 13. 4. 2008 15:07

    Zkoušela jsem už spoustu receptů na domácí zmrzlinu, ale tato je zatím asi nejlepší :-)

  • HaNKA | 9. 7. 2007 20:54

    Pozor na syrová vejce!

  • Jirka Plaček | 9. 7. 2007 16:07

    Máte tam obvyklou českou chybu při domácí výrobě zmrzliny. Tímto způsobem se vám vysrážejí ledové krystalky VODY. Řešení je jednoduché: dáte to zamrazit - ne úplně. Pak to vyjmete a na dobrém mixeru to v tom polomraženém stavu ROZMIXUJETE. A pak to dáte zamrazit definitině.

  • Jana z VM | 2. 7. 2007 07:32

    Komu se nechce šlehat zvlášť žloutky a bílky, klidně ať vyšlehá celá vejce s cukrem (alespoň 10 minut) a potom zamíchá s ušlehanou šlehačkou a případně další příchutí. Je to výborná zmrzlina !!

  • szekelka | 30. 6. 2007 01:22

    Vyskousela jsem a byla moooc vyborna.Chutnala memu manzelovi a malemu synkovi.Jak si pomlaskavali

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Dopolední svačina Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Káva Kokos Ovoce Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čtverečky "Cappuccino"

Čtverečky "Cappuccino"

Koprovka podle Barunky

Koprovka podle Barunky

Pomazánka s rajčetem

Pomazánka s rajčetem

Bambusové výhonky s tofu

Bambusové výhonky s tofu

Rychlovka s gnocchi

Rychlovka s gnocchi

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Cottage na sladko

Cottage na sladko

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Zeleninová polévka s černou čočkou

Zeleninová polévka s černou čočkou

Doporučujeme

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

297
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
229
Máslové řízky
Máslové řízky
222
Dýňová tortila
Dýňová tortila
31
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…
22
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka
Svíčková na smetaně…

Zajímavé články

10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na kulajdu, falešnou dršťkovou i liškajdu
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na…
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
AHA.cz Noid Bárta jako řecký bůh moří: Kam se hrabe Poseidon!

Noid Bárta jako řecký bůh moří: Kam se hrabe Poseidon!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Ženy.cz Jak kompletně změnit svůj pracovní směr? Na plnění snů není nikdy pozdě

Jak kompletně změnit svůj pracovní směr? Na plnění snů není nikdy pozdě

Blesk.cz Životní tajemství Jaroslava Uhlíře (80): Tragická smrt sourozenců!

Životní tajemství Jaroslava Uhlíře (80): Tragická smrt sourozenců!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

  • Recepty.cz
  • Zmrzlina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact