• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zmrzlina
Napište svůj komentář k receptu

Zmrzlina

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zmrzlina
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Základ
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce cukr
  • Další přísady
    • kakao
    • kokos
    • káva
    • ovoce atd.

Postup přípravy receptu

1
Ušlehat šlehačku, vyšlehat 2 žloutky se dvěma lžícemi cukru, ze dvou bílků ušlehat pevný sníh a všechno spojit - smíchat na lehký krém. Může se nechat jen tak anebo přidá každý dle své chuti kakao, kokos, kávu, rozmačkané ovoce apod. Nalijeme do misek a dáme zmrazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zmrzlina s růžovým pepřem

Zmrzlina s růžovým pepřem

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Zmrzlina s ananasem

Zmrzlina s ananasem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • štěpánka | 23. 4. 2013 10:59

    Pro začátečníky bych ještě uvedla,jak vyšlehat šlehačku,že pokud ji šleháte bez ztužovače a nedáte tam ani cukr,šlehačka se srazí a měla by být vychlazená z lednice,ale na podruhé to vyšlo,šlehala jsem vše mixérem,akorát se mi zdá,že je jí docela málo,mám tak pul misky,ale ted jsem ji dala zmrazit,tak jsem zvědavá,jestli to stálo za to,jestli ji udělám příště zas nebo se vrátím ke kupované.

  • leos | 21. 10. 2012 13:37

    Vynikajici zmrzlina, deti se jen olizovaly, udelali jsme grankovou, priste zkusime jahodovou, mnam!

  • :D | 23. 8. 2012 20:53

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • lusy šubrová | 12. 11. 2011 18:29

    ten recept s kakaem je vážně vybornej <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • k----------lpi- | 19. 11. 2010 18:06

    vypadá to dobře ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-) :-) :-) :-) :-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • k----------lpi- | 19. 11. 2010 18:04

    vypadá to dobře ;-) ;-)

  • zdenka supolova | 6. 8. 2009 14:11

    Jen chci ještě upozornit,že opravdu jen lehce prošlehat,kdepak mixér,jak se tu píše v komentářích,to pak zmrzka klesne na polovičku,tak pozor

  • zdenka supolova | 5. 8. 2009 10:50

    Vyzkoušela jsem BEZ i S dodatečným prošleháním a S je lepší,doporučuji Jirkovu verzi.

  • Vanda Neradová | 4. 8. 2009 10:53

    Milý Jirko, obvyklá chyba je taky neověřit si své vlastní tvrzení :-) Žloutek obsahuje lecitin, přírodní emulgátor, který spojuj tučnou a vodní bázi. Zmrzlinu jsem včera zkusila - BEZ dodatečného promíchání po částečníém zamrznutí - a je jak víno! Recept je ok, jen někteří kuchaři by měli víc vařit místo psaní... :-)

  • Jitka Hanzlíková | 29. 6. 2008 20:59

    Bezva - rychlé, jednoduché, dobré, dávám za 1. Po hodinovém studiu kuchařek, kde jsou převážně recepty na „vařené“ zmrzliny (a kdo má stát v tomhle vedru u sporáku), jsem sestavila téměř stejný recept, včetně dodatečného prošlehání po zamrazení (ale mixer je si lepší). Kdybych se podívala rovnou, mohla jsem si tuto anabázi ušetřit.

  • Šárka Furchová | 13. 4. 2008 15:07

    Zkoušela jsem už spoustu receptů na domácí zmrzlinu, ale tato je zatím asi nejlepší :-)

  • HaNKA | 9. 7. 2007 20:54

    Pozor na syrová vejce!

  • Jirka Plaček | 9. 7. 2007 16:07

    Máte tam obvyklou českou chybu při domácí výrobě zmrzliny. Tímto způsobem se vám vysrážejí ledové krystalky VODY. Řešení je jednoduché: dáte to zamrazit - ne úplně. Pak to vyjmete a na dobrém mixeru to v tom polomraženém stavu ROZMIXUJETE. A pak to dáte zamrazit definitině.

  • Jana z VM | 2. 7. 2007 07:32

    Komu se nechce šlehat zvlášť žloutky a bílky, klidně ať vyšlehá celá vejce s cukrem (alespoň 10 minut) a potom zamíchá s ušlehanou šlehačkou a případně další příchutí. Je to výborná zmrzlina !!

  • szekelka | 30. 6. 2007 01:22

    Vyskousela jsem a byla moooc vyborna.Chutnala memu manzelovi a malemu synkovi.Jak si pomlaskavali

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Dopolední svačina Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Káva Kokos Ovoce Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Cuketa v sýrovém těstíčku

Cuketa v sýrovém těstíčku

Krůtí prso jedna báseň

Krůtí prso jedna báseň

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Višňové řezy II

Višňové řezy II

Treska na gril

Treska na gril

Barevné pomazánky - z červené řepy

Barevné pomazánky - z červené řepy

Pikantní čočka s kuřecím masem

Pikantní čočka s kuřecím masem

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

123
Dýňová tortila
Dýňová tortila
112
Máslové řízky
Máslové řízky
73
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
40
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
37
Dýňová omáčka s mletým masem
Dýňová omáčka s mletým…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Zmrzlina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact