Zlaté gazpacho
Mexické nadívané kuře
Kuře pečené na medu a citronu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Bramborové krokety III.
Řízečky naruby
Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…
Kuře ,,MACO“
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Nastavovaná kaše
Makronky se třemi náplněmi
Zeleninové pohankové "rizoto"
Zapečené brambory s kuřecím masem
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky