Zlaté gazpacho
Grilované kuře s piniovými jadérky,…
Mexické nadívané kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Kuře v pivní omáčce
Oříškové rohlíčky
Kuře po židovsku podle paní…
Pečená zelenina na lžíci oleje
Slaná bábovka s olivami
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Banánovo-mangové smoothie
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky