Zlaté gazpacho
Mexické nadívané kuře
Kuře pečené na medu a citronu
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králíka určitě vyzkouším, na tento způsob jej ještě neznám.
Takto peču i králíka / jen rozporcovaného /. Obaleného v trojobalu zaliji šlehačkou a upeču. Je vynikající.
paní Jano,smetana se podle mě líp vsákne,ale šlehačkou nemůžete nic zkazit.
Je jedno,jestli se použije sladká smetana nebo smetana ke šlehání?O víkendu bych to chtěla vyzkoušet.:o)
Tento recept tu už zcela určitě je...
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Ořechové řezy III.
Jednoduchá ovocná bublanina
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Roláda s nugátovým krémem
Jablečné koláčky z listového těsta
Boloňský guláš na zítra
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Těstoviny s řepou - zapékané
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou