• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zelný salát s tatarskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Zelný salát s tatarskou omáčkou

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zelný salát s tatarskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      sklenice sterilované zelí menší
    • 1
      kelímek tatarská omáčka
    • 250
      g gothaj
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Vše na velmi jemno nakrájíme, smícháme s tatarskou omáčkou, osolíme, opepříme a necháme proležet. Mažeme na plátky veky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zelný salát s ovocem a jogurtem

Zelný salát s ovocem a jogurtem

Zelný salát s jablkem a mrkví

Zelný salát s jablkem a mrkví

Sladkokyselý zelný salát s koprem

Sladkokyselý zelný salát s koprem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • SV | 18. 5. 2008 06:42

    Je to moc dobré, ať žijí barbaři....

  • Jitka Malinová | 7. 2. 2007 18:49

    Tak já si to dělám z kysaného zelí, šunky a tatarky dávám tak cca 2 lžice na 4 porce.

  • Anonym | 7. 2. 2007 17:04

    Radko máte pravdu, jsem také barbar, kterému to chutná i s gothajem a tatarkou, ale ať to každý dělá dle svého nebo nedělá vůbec to je jedno

  • Anonym | 7. 2. 2007 17:03

    Verbenko nejde o kysané zelí, ale sterilované z lahve, což má jinou chuť a asi i méně vitamínů, ale tato pomazánka je moc dobrá

  • Vepřeková | 7. 2. 2007 17:02

    Dělala jsme s bílým jogurtem, bylo lahodné, dala jsem šunkový salám, ale s tatarkou jofres Helmans také vyzkouším

  • Radka | 7. 2. 2007 10:49

    Paní Verbenko, proč hned mlulvit o "ničení" zdravých ingrediencí? Když nám (některým) výsledná kombinace chutná?Komu se to nelíbí, ať to nejí, my ostatní si rádi pochutnáme, byť to není stoprocentně zdravé. Nic se nemá přehánět, ani zdravá výživa.Všem nám barbarům přeji dobrou chuť.

  • Hela Hanousková | 7. 2. 2007 09:51

    Ani já jsem nezkoušela,ale protibarbarsky snad lze použít šunku místo salámu a bílý jogurt místo tatarky,ne?helík

  • Verbenka | 7. 2. 2007 08:53

    Nezkoušela jsem, ale přijde mi hodně barbarské ničit kyselé zelí (plné vitamínů a bez konzervantů) kelímkem tatarky a čtrt kilem gothaje.

  • Lubor | 9. 3. 2006 21:21

    Chutné

  • Emča | 9. 3. 2006 17:43

    Moc dobré

  • Květa Dostálová | 7. 10. 2005 19:29

    Vynikající salát

  • Míša K. | 8. 8. 2005 12:18

    Přidala jsem ještě jemně nakrájené rajče a salát byl vynikající! Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Gothaj Pepř mletý Sterilované zelí Sůl Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládová bomba bez pečení

Čokoládová bomba bez pečení

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15 minut)

Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

Čočková polévka s klobásou a zeleninou

Čočková polévka s klobásou a zeleninou

Květákové makarony

Květákové makarony

Čokoládové cookies

Čokoládové cookies

Špenátová polévka s pórkem

Špenátová polévka s pórkem

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

57
Boloňské špagety
Boloňské špagety
52
Chilli křídla v cibulovém sosu
Chilli křídla v…
35
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ředkvičková pomazánka se…
35
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
29
Srdce po myslivecku
Srdce po myslivecku

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Zelný salát s tatarskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact