Zelné kofty v masala omáčce
Pečené nadívané kapustové (zelné)…
Zelné karbanátky s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám běžně i ze zbylého vařeného zelí. Moc dobré.Můžou se přidat i škvarky.
Také děláme, máme moc rádi. Jen nechat okapat na ubrousku, jsou dost mastné.
Malínský špaček od sestry Ireny
Zapečený lilek s parmezánem
Olejová bábovka VII.
Vanilkovo-jablečná pohádka
Barevná minutka - trikolora
Barevné pomazánky - z červené řepy
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Anglická gulášová polévka
Pečená vepřová plec s bramborem
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki