Zelné kofty v masala omáčce
Pečené nadívané kapustové (zelné)…
Zelné karbanátky s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám běžně i ze zbylého vařeného zelí. Moc dobré.Můžou se přidat i škvarky.
Také děláme, máme moc rádi. Jen nechat okapat na ubrousku, jsou dost mastné.
Marmeláda z bezinek a jablek
Bulharské řezy
Nakládané řízky
Sardelové chlebíčky
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Nové brambory s česnekem
Jednoduchý kávovník ala medovník
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki