Zelné kofty v masala omáčce
Pečené nadívané kapustové (zelné)…
Zelné karbanátky s uzeným masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám běžně i ze zbylého vařeného zelí. Moc dobré.Můžou se přidat i škvarky.
Také děláme, máme moc rádi. Jen nechat okapat na ubrousku, jsou dost mastné.
Pomazánka z paštiky
Tortilla de patatas
Nedělní jablečný koláč
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Steak Chateaubriand
Gratinované brambory (nejen) s…
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki