To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňákový salát II.
Celerová polévka II.
Rajská omáčka, která se musí povést
Tvarohový švestkový koláč
Tuňáková pomazánka bez majonézy
Tvarohové muffiny
Jerky - sušené maso
Bramborovo-pórková polévka
Ovesné cookies s brusinkami
Salát Caesar s kuřetem
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Zelená šakšuka
Smažený květák s domácím dipem
Jahodovo-malinová zavařenina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…