To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Punčové kokosové řezy
Brokolicová polévka II.
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Smažené špagety se zeleninou
Batáty pečené v troubě
Řízek bez vajec
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Tuňáková pomazánka s olivami
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Zelená šakšuka
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Jahodovo-malinová zavařenina
Hrnková bublanina s třešněmi
Buřty na pivu v briošce
Topinky s pestem, rajčaty a…
Smažený květák s domácím dipem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…