To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Luxus řez
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Luxusní tiramisu
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Jemný tvarohový krémovník
Klasický burger
Lasagne s hovězím masem
Jahodová bublanina
Voňavý sirup z bezinkových květů
Kosmatice naslano
Koprovka s vejcem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Chřestový salát s vejcem
Chřestový koláč s hráškem