To, že je polévka grunt věděli už naše babičky. Zahřejte se tradiční skvělou zelňačkou s paprikovou klobásou, brambory a zelím. Servírujte ji se zakysanou smetanou.
RADA: Jak krájet cibuli?
RADA: Jak na silný a čirý vývar?
RADA: Jak oloupat brambory?
Zelná polévka
Zelná polévka IV.
Zelňačka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná se sýrovou kůrčičkou
Plněná krůtí pečeně
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Hamburská vepřová kýta
Ořešáci - ořechy v karamelu -…
Brambory se sýrovou náplní
Vynikající vanilková zmrzlina
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Výborné domácí Koka sušenky
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny