• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • "Zeleninový" pangas
Napište svůj komentář k receptu

"Zeleninový" pangas

autor: Lenca.R
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Zeleninový" pangas
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pangasius filety
    • 1
      lžička koření na ryby
    • 1
      lžíce bylinky petrželka, libeček, pažitka...
    • 2
      ks paprika
    • 3
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve si přapravíme "rychlé lečo": cibuli, papriky, rajčata nakrájíme a dusíme cca 15-20 min. Osolíme, opepříme a zakápneme olejem (nejlépe olivovým). Během přípravy leča si pangase osolíme, posypeme kořením na ryby a bylinkami. Hotové lečo (1/2) dáme na dno pekáčku, na lečo položíme pangase, dáme druhou polovinu leča a dáme zapéct asi na 35-45 min. Nejlépe chutná s brambory nebo celozrným pečivem. Je to velice chutná a zdravá večeře.
2
Tip: Kdo má rád kečup, může si ho přidat do leča.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas v sýrovo-smetanové omáčce

Pangas na rajčatech

Pangas na rajčatech

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Adam | 5. 12. 2012 09:28

    Ten, kdo sežere takové odpadky, jako tuhle rybu by alespoň neměl ostatním tvrdit, že to je zdravá večeře.

  • Mae | 8. 1. 2012 16:29

    Výborná je taky varianta více na "italský" způsob. Rajcata, cibule a pariky nakrajet na vetsi kousky, osolit a pridat provensalske koreni, lehce osmazit na olivovem oleji. Supnout do trouby a nakonec necht zapect se syrem.. Mnaamka ;)

  • Martin | 5. 7. 2011 17:05

    Je to výborné :-)

  • Standa+Peťka | 16. 1. 2011 15:46

    Čaute lidi, taky to jdeme zkusit, bude to určo dobrota!!! 8-)

  • .com.au | 26. 12. 2010 14:54

    Ta nejhorsi ryba ktera se necha kdekoliv koupit... Viz: http://www.youtube.com/watch?v=N6N2SX51d7w

  • anna rezakova | 16. 12. 2009 09:32

    je to velmi chutna ryba

  • Marie Fatrlová | 24. 7. 2009 18:25

    Zkuste ještě zalít a zapéct s vejci. Je to výborné !!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Cibule Koření na ryby Olej Pangasius Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekané znojemské biftečky

Sekané znojemské biftečky

Moravské kuře

Moravské kuře

Muffinky

Muffinky

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Kanadský králík

Kanadský králík

Kakaové palačinky

Kakaové palačinky

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Jablečné muffiny I.

Jablečné muffiny I.

Guláš s hlívou ústřičnou

Guláš s hlívou ústřičnou

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

50
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
50
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Domácí lučina
Domácí lučina
24
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Zemřel Oldo Hlaváček (†91) z pořadu Vtipnější vyhrává: Covidová doba ho semlela!

Zemřel Oldo Hlaváček (†91) z pořadu Vtipnější vyhrává: Covidová doba ho semlela!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

"Uzené" kuřecí se salátem z brambor a kukuřice
"Uzené" kuřecí se salátem z brambor a…
"Viva la Italia" jednohubky
"Viva la Italia" jednohubky
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
"Zmrzlinová" bílá polévka s fazolemi
"Zmrzlinová" bílá polévka s fazolemi
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
  • Recepty.cz
  • "Zeleninový" pangas
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact