• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zeleninovo-pivní pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninovo-pivní pečeně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninovo-pivní pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 1
      kg vepřové maso bez kosti dle chuti: kotleta, krkovice...
    • sůl
    • kmín
    • vepřové sádlo nebo olej
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks česnek menší palička
    • snítka tymiánu nebo rozmarýnu
    • 6
      ks rajčata oloupaná cca 5 -
    • 1
      ks paprika větší
    • pivo - černé (lze použít i světlé 10°)

Postup přípravy receptu

1
Maso osolíme a okmínujeme a necháme nejlépe přes noc odležet v chladu. Pak ho dáme do vymazaného pekáčku s pokrájenou cibulí, česnekem, rajčaty a paprikou, přidáme snítku tymiánu, podlijeme pivem, zaklopíme poklicí či alobalem a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů dusit téměř doměkka za občasného podlití vývarem nebo vodou a otočení (dle potřeby).
2
Pak odkryjeme a dopečeme dozlatova, případně výpek ještě dosolíme dle chuti. Po vyndání z trouby necháme maso cca 10 minut odpočinout, pak pokrájíme na plátky.
3
Podáváme s bramborem, rýží, bramborovými knedlíky, gnocchi...
4
Pokud holdujeme hovězímu masu, můžeme ho použít stejně jako vepřové.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Zeleninovo-masovo-houbový koláč

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-ovocný salát s dresingem

Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem

Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Přikrylová | 11. 3. 2016 21:16

    Skvělá záležitost! Doporučuji.

  • Jitka | 24. 10. 2015 21:18

    Přítel byl spokojený, děkuji za recept :-)

  • janeiro | 18. 1. 2015 14:23

    dal jsem k zelenine kousek jalapeno a pojal jsem peceni ponekud zostra, ale byla to i tak lahudka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Dušení Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Paprika Pivo - černé Rajčata oloupaná Snítka tymiánu Sůl Vepřové maso Vepřové sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky na kmínu

Roštěnky na kmínu

Hummus

Hummus

Studený pikantní bůček

Studený pikantní bůček

Plněná sekaná z bůčku

Plněná sekaná z bůčku

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem

Kuřecí guláš na černém pivu s…

Květák (brokolice) nejen v sýrovém bešamelu

Květák (brokolice) nejen v sýrovém…

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

26
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
23
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
22
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Borůvkové knedlíky - bez…
20
Lasagne s mangoldem v bešamelu
Lasagne s mangoldem v…
18
Dýňová omáčka s mletým masem
Dýňová omáčka s mletým…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Zeleninové žervé
Zeleninové žervé
Zeleninovo-masovo-houbový koláč
Zeleninovo-masovo-houbový koláč
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem
Zeleninovo-sýrový salát s jogurtem
Zeleninovo-zelný mix
Zeleninovo-zelný mix
Zeleninový boršč
Zeleninový boršč
  • Recepty.cz
  • Zeleninovo-pivní pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact