Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Jednoduchý grenadýrmarš
Falešný pařížský dort
Hermelínka-pomazánka
Gnocchi s tuňákem
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Zapečené brambory s brokolicí,…
Velmi snadná žampionová omáčka
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Chřest s bešamelovou omáčkou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky