Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Těstoviny s houbami
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Buchta z meruněk
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Vepřový tokáň
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky