Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Kuře královny Kálí
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Trojbarevný koláč naší babičky
Bramborovo-houskové knedlíky
Zapečené těstoviny s pudinkem
Marináda na steaky
Okurková omáčka z hovězího masa
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky