Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Nakládané sýrové kostky
Majolkové houstičky
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Piškot s meruňkami a želatinou
Jednoduchý meruňkový koláč
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky