Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Vídeňské ořechové rohlíčky
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Řezy Rafaelo III.
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Krkovička pečená s játry a cibulí
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…
Pudinkové lívanečky (DUKAN)
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky