Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Bramborový kuba
Hrníčková rychlo - pizza - těsto
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Kokosový koláč
Placičky z ovesných vloček II.
Brambory na plechu s bylinkami
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví