Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Jablečný štrůdl
Krakonošův dlabanec
Cuketové matesy II.
Čočka žravka
Karamelové řezy od Gizky
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Maďarská rybí polévka
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Domácí vepřová šunka
15minutová česnečka
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Sušenky s arašídovým krémem
Pomazánka z pečeného česneku
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky