Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Ořechové řezy medové
Pečená zelenina na lžíci oleje
Ředkvičková pomazánka s okurkami
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
(nejen) Cuketové špízy
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Risotto s medvědím česnekem
Nakládané masové kostky dušené na…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki