Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Zeleninová galetka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Nakládaný bůček
Kotlety na smetaně II.
Pudinková bábovka
Placičky z bramborové kaše
Hlávkový salát s vejci II.
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Pečená dýně (velice chutná)
Jemné palačinky z acidofilního mléka
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami