Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Tvarohový koláč s jahodami
Koule Raffaelo
Katův šleh (drůbeží)
Jahelník mrkvový
Květáková (brokolicová) rýže
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Vietnamské palačinky s krevetami
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki