Zeleninová polévka s červenou čočkou
Zeleninová galetka
Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
steriluje se 80 stupňů 20 minu
Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.
Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)
Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem
Vanilkové rohlíčky
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Banánovo - čokoládové řezy
(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou
Plněná krkovička
Kachní prsa a bramborové suflé
Řecký salát s cizrnou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát