• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zeleninová rýže s přírodním masem
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninová rýže s přírodním masem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninová rýže s přírodním masem
Zeleninová rýže s přírodním masem
Zeleninová rýže s přírodním masem
Zeleninová rýže s přírodním masem
Zeleninová rýže s přírodním masem
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 350
      g maso vepřové, drůbeží, králičí - dle chuti
    • koření dle chuti: kari, grilovací, gyros, steakové...
    • olej
    • 350
      g rýže parboiled nebo jiná, námi oblíbená
    • zeleninový vývar (může být z kostky)
    • sůl a pepř dle chuti
    • 1
      ks pórek
    • 2
      ks mrkev
    • 3
      ks paprika barevné
    • 1
      ks cuketa mladá
    • 3
      hrst zelené fazolky čerstvé nebo rozmražené 2 -
    • sojová omáčka dle chuti
    • sýr - Emantál, Gouda... není nutný

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na kousky, okořeníme a necháme chvíli proležet. Poté orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova.
2
Rýži uvaříme v zeleninovém vývaru podle návodu.
3
Na oleji orestujeme očištěnou a pokrájenou mrkev, fazolky a papriku, pak přidáme pokrájený pórek a nakonec pokrájenou cuketu. Dochutíme až nakonec solí, pepřem a sojovou omáčkou.
4
Do uvařené rýže vmícháme orestované maso i s výpekem, orestovanou zeleninu a promícháme. Podáváme ihned. Před podáváním můžeme posypat sýrem.
5
K zelenině můžeme přidat i houby (žampiony...), kukuřici, hrášek - vše dle vlastního výběru a chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Cuketovo-rajčatový salát s přírodním sýrem

Cuketovo-rajčatový salát s přírodním…

Dýně s přírodním plátkem - minutka

Dýně s přírodním plátkem - minutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamila Leštinová | 23. 3. 2017 10:23

    Bylo to výborné <3

  • Peroutková | 24. 1. 2014 10:37

    Já rýži vařím kvůli manželovi málo, ale takto připravená i jemu vyloženě zapadla. Děkuji za inspiraci!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Králičí Zelenina
Maso Pokrmy Králičí Z rýže Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cuketa Koření Maso Mrkev Olej Paprika Pórek Rýže Parboiled Sojová omáčka Sůl Sýr Zelené fazolky Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Cuketové sušenky

Cuketové sušenky

Bůček pro správné chlapy

Bůček pro správné chlapy

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Zapečené těstoviny s pudinkem

Zapečené těstoviny s pudinkem

Hříšný čokoládový koláč

Hříšný čokoládový koláč

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Jednoduché tiramisu

Jednoduché tiramisu

Jahodové lívanečky II.

Jahodové lívanečky II.

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

76
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
54
Špagety aglio olio
Špagety aglio olio
41
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Krásná sestřička z Doktora Martina Marcinková: Po rozvodu nová láska!

Krásná sestřička z Doktora Martina Marcinková: Po rozvodu nová láska!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Další doporučené recepty:

Zeleninová polévka zdravě a chutně
Zeleninová polévka zdravě a chutně
Zeleninová roláda
Zeleninová roláda
Zeleninová rýže
Zeleninová rýže
Zeleninová smaženice s vločkami
Zeleninová smaženice s vločkami
Zeleninová směs na špagety
Zeleninová směs na špagety
Zeleninová směs s okurkami
Zeleninová směs s okurkami
  • Recepty.cz
  • Zeleninová rýže s přírodním masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact