• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zeleninová hořčice
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninová hořčice

autor: Bubo.smithy
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninová hořčice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg cibule
    • 2
      dl ocet
    • 3
      dl rostlinný olej
    • 80
      g sůl
    • 130
      g cukr
    • 1
      ks česnek větší
    • 1
      feferonka
    • 0,50
      balíček pepř mletý
    • 1
      kelímek hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Vše, kromě horčice, vařit 30 minut. Před dovařením přidat horčici a pak rozmixovat. Zavařujeme 30 minut při 80 °C.
2
Vynikající příloha k grilovanému masu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketová hořčice

Cuketová hořčice

Plnotučná hořčice s bílým vínem

Plnotučná hořčice s bílým vínem

Tandoori masovo-zeleninová směs II.

Tandoori masovo-zeleninová směs II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lea Smithy | 7. 9. 2008 16:03

    Horčici dávám tu střední 200 g a česnek celou paličku :-)

  • Jana Remková | 4. 9. 2008 18:34

    Vynikjííícíííí!! Dala jsem těch feferonů více,asi 4 kusy zavařených šipek,nic jiného jsem nesehnala,hořčici jsem dala ve sklenici tu třídecovou a nakonec jsem ještě malinko zakápla tekutým chili.Chuťově to nemá chybu.Jinak jsem se držela receptu a opravdu to stojí za to.Chválím,dávám za jedna!!!

  • Jana Remková | 4. 9. 2008 13:27

    Ještě snad,pokud někdo bude vědět,jak velká hořčice?Nebo to je jedno?Ta 3 deci ve skle,nebo v kelímku ta menší?

  • Jana Remková | 4. 9. 2008 13:23

    Tak to taky nevím,ale myslím,že paličku,ten jeden česnek by tam vůbec nebyl cítit a jedno vím určitě.Tohle hned dnes vyzkouším,mám nadbytek rajčat a papriky teď mají celkem příznivou cenu.Jen ty feferony nikde nejsou,ale poradím si

  • Věra Štroblová | 4. 9. 2008 10:39

    Dle mého názoru určitě palička česneku.

  • Jana Pátková | 4. 9. 2008 10:21

    Podle mého to bude palice česneku !

  • lenka galvasová | 3. 9. 2008 21:04

    Paličku česneku,nebo jen jeden stroužek?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr Feferonka Hořčice plnotučná Ocet Paprika Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Čokoládové muffiny se šlehačkou

Čokoládové muffiny se šlehačkou

Třešňové rizoto

Třešňové rizoto

Baklava s ořechy

Baklava s ořechy

Růžičková kapusta po indicku

Růžičková kapusta po indicku

Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Dýňové pyré s bramborem

Dýňové pyré s bramborem

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Dušené kotlety na paprice

Dušené kotlety na paprice

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

182
Dýňová tortila
Dýňová tortila
161
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
125
Máslové řízky
Máslové řízky
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz „Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

„Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Zeleninová hořčice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact