• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zeleninová hořčice
Napište svůj komentář k receptu

Zeleninová hořčice

autor: Bubo.smithy
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zeleninová hořčice
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg cibule
    • 2
      dl ocet
    • 3
      dl rostlinný olej
    • 80
      g sůl
    • 130
      g cukr
    • 1
      ks česnek větší
    • 1
      feferonka
    • 0,50
      balíček pepř mletý
    • 1
      kelímek hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Vše, kromě horčice, vařit 30 minut. Před dovařením přidat horčici a pak rozmixovat. Zavařujeme 30 minut při 80 °C.
2
Vynikající příloha k grilovanému masu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketová hořčice

Cuketová hořčice

Plnotučná hořčice s bílým vínem

Plnotučná hořčice s bílým vínem

Tandoori masovo-zeleninová směs II.

Tandoori masovo-zeleninová směs II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lea Smithy | 7. 9. 2008 16:03

    Horčici dávám tu střední 200 g a česnek celou paličku :-)

  • Jana Remková | 4. 9. 2008 18:34

    Vynikjííícíííí!! Dala jsem těch feferonů více,asi 4 kusy zavařených šipek,nic jiného jsem nesehnala,hořčici jsem dala ve sklenici tu třídecovou a nakonec jsem ještě malinko zakápla tekutým chili.Chuťově to nemá chybu.Jinak jsem se držela receptu a opravdu to stojí za to.Chválím,dávám za jedna!!!

  • Jana Remková | 4. 9. 2008 13:27

    Ještě snad,pokud někdo bude vědět,jak velká hořčice?Nebo to je jedno?Ta 3 deci ve skle,nebo v kelímku ta menší?

  • Jana Remková | 4. 9. 2008 13:23

    Tak to taky nevím,ale myslím,že paličku,ten jeden česnek by tam vůbec nebyl cítit a jedno vím určitě.Tohle hned dnes vyzkouším,mám nadbytek rajčat a papriky teď mají celkem příznivou cenu.Jen ty feferony nikde nejsou,ale poradím si

  • Věra Štroblová | 4. 9. 2008 10:39

    Dle mého názoru určitě palička česneku.

  • Jana Pátková | 4. 9. 2008 10:21

    Podle mého to bude palice česneku !

  • lenka galvasová | 3. 9. 2008 21:04

    Paličku česneku,nebo jen jeden stroužek?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr Feferonka Hořčice plnotučná Ocet Paprika Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Slovenské rohlíky

Slovenské rohlíky

Plněná cuketa II

Plněná cuketa II

Bazalkové kuře s ořechy

Bazalkové kuře s ořechy

Domácí pizza podle Míši

Domácí pizza podle Míši

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Bulgur s kuřecím masem

Bulgur s kuřecím masem

Hasenöhrl (zaječí uši)

Hasenöhrl (zaječí uši)

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

471
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
129
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty
Šťavnaté masové koule s…
104
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
64
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
48
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zraněný syn Bartošky (†78) Janek (39): Magnet na ženy!

Zraněný syn Bartošky (†78) Janek (39): Magnet na ženy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Zeleninová hořčice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact